400 Tl'ye Kadar Tablet Önerisi

Bertug

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar, yakın zamanda almayı düşünüyorum. Aklımda Memopad 7 Hd var ama farklı sürümlerini gördüm. Hangi kod olanı almamı da söyler misiniz? Ya da farklı tablet teşekkürler.
 
Açıkçası Samsunga Touchwiz yüzünden uzak duruyorum. Kasma yaşar mıyım korkusu var. Telefon piyasasında S3, S4 Mini gibi cihazlar bile kasıyor, Asus için ne dersiniz?
 
Ben Samsung Galaxy TAB 3 10.1'i kullanıyorum. Kasma gibi bir sorun yaşamadım. Asus daima başarılı bir firmadır.
 
Samsung'a sıcak BAKAMIYORUM hocam. Bilgisayarında Asus olduğu için daha yakinim. Size sorayım hocam, ikisinden hangisini alırsınız? İkisi de Asus. Biri Mali 400 ve Media tek 8125 kullanıyor. Biri Atom Z2520 ve PowerWR kullanıyor.
 
Kesinlikle Asus Memo pad almanı öneririm 7 inç tabletlerde ve 400 tl civarındaki en iyi tablet kullanıyorum hiçbir sorun yok.

En son çıkan kenarlarında gümüş çizgiler olandır.400 tl ye de 16 gb olanını aldım teknosadan aldım git sor onlar söyler aman eskisini alıyım deme zaten sorarsan söylerler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı