4000 TL grafiker bilgisayarı toplama 2016

Bir kere genelde oyunlar grafik kartına yüklenir (bazıları daha çok işlemciye yükleniyor olabilir ama onlarda grafik kartına baya bir yüklenir), ha işlemcininde rolü önemli ama bu videoda açıkça görüldüğü gibi GTX 1070 ve i5-6500 ile GTA5'i ULTRA'da oynuyorlar (Max:60 FPS, Ortalama:45FPS).

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çıldırıcam aman :lanet: Arkadaşım konuyu baştan sona bir oku istersen, oyun amaçlı sistem istenmedi burda.
 
Bura da bana 6950X gibi bir işlemcinin Xeon Phi gibi bir işlemciden render konusunda güçlü olduğunu mu iddia ediyorsunuz ? Bana 6950X'in Xeon Phi veya E5 2600 gibi bir işlemciden güçlü olduğunu kanıtlayan testleri atar mısınız ? Bir de madem GTX serisi grafikerlik için tasarlanmış o zaman Quadro ne için var ? Şuan yazdıklarınız i5 6600K'nın O.C yapılarak san ki i7 6700T'yi bile geçilebileceğini denilecekmiş gibi geldi.
Bir kere, ben iki farklı işlemci ile ilgili bir karşılaştırma yapmadım. Kendi kafana kurduğun olayları bize yedirmeye çalışma.

İkincisi sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim. İ7 6950X'in render türü işlerde gayet iyi olduğunu çoğu kişi bilir.

Üçüncüsü, ben Quadro hakkında da bir şey söylemedim. Elbette Quadro bu tür işlerde gayet iyidir, ancak GTX serisinin de hakkını yememek lazım.

Şimdi amacın kavga çıkarmak mı bilmiyorum. Ayrıca mesajının başında sanki ben sana mesaj atmışım gibi söylüyorsun. Onu geçtim, daha lafını bile söylemediğim Xeon işlemciler ile ilgili kendi kafanda oluşturduğun karşılaştırmalar kuruyorsun, bunu da sanki ben söylemişim gibi bana hesap sormaya çalışıyorsun. Haddini bil.
 
Sakın olun beyler :D ben 3 aydır bu tartışmaları duyuyorum zaten. Game ve grafiker bilgisayarları arasındaki fark herkes için muamma sanırım. Firmanın biri de çıksa, toplamaya gerek görmeyeceğimiz bir bilgisayar üretse mac dışında harika olacak : D
 
GTX serisi grafik için tasarlanmadı yani, öyle mi? Kardeş bilip bilmeden konuşmayın ya şurada... Onu geçtim, İ7 serisi zaten grafikerlik için daha iyi. (İ7 5820K, 5930K, 5960X, 6800K, 6850K, 6900K, 6950X) gibi. Bir şey bilmeden konuşacağına sus daha iyi.
Kardeşim bak o yorumu unut o yorumda sadece dalga geçtim. Evet GTX serisi oyuncular için tasarlanmıştır ASLA ileri düzey profesyonel ekran kartları değildir ! I7 konusuna gelince ben Xeon E5-2600 gibi bir işlemciyle kıyaslamadım. Asıl şimdi kıyaslıyorum Xeon E5-2600 I7 den çok daha iyidir.
 
arkadaşların belirtmeye çalıştığı sistem bu herhalde 4000 tl'ye bu özellikleri sağlamak imkansız.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Kardeşim bak o yorumu unut o yorumda sadece dalga geçtim. Evet GTX serisi oyuncular için tasarlanmıştır ASLA ileri düzey profesyonel ekran kartları değildir ! I7 konusuna gelince ben Xeon E5-2600 gibi bir işlemciyle kıyaslamadım. Asıl şimdi kıyaslıyorum Xeon E5-2600 I7 den çok daha iyidir.
İ7 ve Xeon konusunda zaten sana bir şey demedim. Ben zRedDragon'a söyledim. Ancak grafik konusunda GTX'in hakkını yememek gerek.
 
Kardeşim sen neden sürekli millete saldırıp duruyorsun yeter artık. Sen git 6950k sistem topla 4000 TL'ye ben bu forumu terk edeyim bu forum saygı ve türkçe kurallarına uyulması şart bir yer.
Ne saldırması ya arkadaş. Ayrıca nerde Türkçe kurallarını bozdum ? Konuyla ilgisi yok bile. Yeter artık forumu terk etmek istiyorsanız terk edin. Artistlik yapmayın çokbilmişce.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı