40000₺ Oyuncu Laptop önerisi

Attığınız model n11de daha uygun.
İncelemeleri youtubeda var bakabilirsiniz geçen seneye göre daha iyi bir cihaz yapmışlar lakin acer nitro 16 yeni modelleri beklemekte fayda var.
5 bin tl daha çıkıp 4070 ve 2k ekranlı bunu alabilirsiniz ama yeni modelleri beklemekte fayda var dediğim gibi çok az kaldı.
Güncel olarak bu model var lakin çok incelemelerine bakamadım kağıt üstünde iyi gibi FHD İPS 100SRGB kötü değil hem fhd olması 4070 2k ekrandan çok daha fazla fps vermesine sebep olacak ve vram sıkıntısı yaşamaz.
 
Attığınız model N11'de daha uygun.
İncelemeleri YouTube'da var bakabilirsiniz geçen seneye göre daha iyi bir cihaz yapmışlar lakin Acer Nitro 16 yeni modelleri beklemekte fayda var.
5 bin TL daha çıkıp 4070 ve 2K ekranlı bunu alabilirsiniz ama yeni modelleri beklemekte fayda var dediğim gibi çok az kaldı.
Güncel olarak bu model var lakin çok incelemelerine bakamadım kağıt üstünde iyi gibi FHD IPS 100sRGB kötü değil hem FHD olması 4070 2K ekrandan çok daha fazla FPS vermesine sebep olacak ve VRAM sıkıntısı yaşamaz.

Teşekkür ederim. Son attığınız modele benzer şöyle bir model var: https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a=HP Store Türkiye&url_src=ios-product-detail 16 GB ek RAM var ve ek olarak SSD kapasitesi de daha iyi. Acaba iyi mi fiyata göre piyasaya pek hakim değilim.
 
Teşekkür ederim. Son attığınız modele benzer şöyle bir model var:https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0065nt-8w8a7ea-amd-ryzen-7-7840hs-32gb-ram-1tb-ssd-8gb-geforce-rtx-4070-16-1-inc-fhd-freedos-mavi-p-HBCV000054MZCM?ftid=7xholy4l6n8aevq0&magaza=HP Store Türkiye&url_src=ios-product-detail 16 GB ek RAM var ve ek olarak SSD kapasitesi de daha iyi. Acaba iyi mi fiyata göre piyasaya pek hakim değilim.
7840 hsli modeli geçen seneki model ve panel olarak kötü. Ekran renkleri güzel değil. Alacaksanız bu seneki modelini almaya çalışın. Geçen seneki modeli çok beğenmiyorum bu seneki model yine alınabilir gibi ama nitro 16ya çıkmakta fayda var parça kalitesi ve soğutma olarak daha iyi. Bu demek değildir ki victus ısınıyor victusta gayet soğuk çalışan bir cihaz ama işlemcisinde limit var anakartı çok kaliteli değil. Bana kalınırsa dert edilecek bir problem değil ama herkesin görüşü farklı olabiliyor.
Sıcaklık değerlerini bir tık daha düşük alıp fps değerini biraz daha yüksek alabilirsiniz 14500hx modelinin inceleme videosu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı