4070 Ti super için sistem önerisi

Bütçe
70000

Alkai

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2018
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Video Editör
Merhaba arkadaşlar, ben yakın zaman da bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Teknik detaylara yeterince hakim olamadığım için sizlerden fikir almak istiyorum. 4070 Ti super ekran kartını yapabilirsem yurt dışından birisi ile getirtmeyi planlıyorum. Buradan ise ekran kartsız sistem toplamak istiyorum ama ekran kartsız satılan sistem pek göremedim. Toplamak istediğim bilgisayar da oyun oynayacağım ve render alacağım. Bu ekran kartı ile hangi parçalar rahat işimi görür emin olamıyorum.

Monitör olarak şu an elimde 1920x1080p çözünürlüklü bir monitör var. 2K çözünürlüklü bir monitör almam gerekiyor farkındayım ama bir süre bununla idare etmeyi planlıyorum. Sistemi aldıktan sonra 2K monitör ile değiştireceğim. İşlemci olarak minimum da hangisini alırsam daha iyi olur. Sıvı soğutma nasıl olmalı vesaire kafam aşırı karıştı. Böyle yapmak yerine buradan hazır sistem şeklinde de almayı düşünebilirim daha mantıklı olacaksa ve bunun için yine bahsettiğim önerileri isteyeceğim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Normalde ekran kartı dahil bütçem en fazla 70k civarı. Ama mesela 5K daha fazla koyarsan şunu alırsın ve seni daha uzun götürür performansın artar gibi bir durumlar olursa esnetmeye çalışabilirim. (bütçeye monitör dahil değil. Sonradan yükselteceğim)

src_340x1912xrtx-4070-ti-super-icin-ilk-sonuclar-paylasildi-rtx-4080-gucunde.jpg


Düzenleme: Yurt dışından getirme işi tamamen iptal oldu. Hepsini ülkemizden alacağım.
RTX 4070 Ti super içeren render ve oyun odaklı sistem önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 70k civarlarında. Ekran kartını ASUS olarak almak istiyorum.
Teşekkürler
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı