5-8 bin TL gözlük önerisi

Adulbul

Decapat
Katılım
13 Ocak 2022
Mesajlar
210
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi 5TL ile 8bin TL arası bütçem var sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum fakat karar veremedim tam sizlere danışmak istedim önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Bütçeniz doğrultusunda size birkaç sanal gerçeklik gözlüğü önerisi verebilirim:

1. Oculus Quest 2: Bu fiyat aralığında en iyi seçeneklerden biri. Taşınabilir ve kablosuz bir yapıya sahiptir. Yüksek çözünürlüklü ekranı ve geniş oyun kütüphanesi ile dikkat çeker. Ayrıca uygun fiyatıyla da popülerdir.

2. Oculus Rift s: Bu gözlük, PC'ye bağlı olarak kullanılır. Yüksek kaliteli VR deneyimi sunar. Ancak taşınabilir değildir ve PC gereksinimi olduğu için bağlantı kablolarına ihtiyaç duyar.

3. HTC Vive cosmos: Vive cosmos, yüksek kaliteli bir VR deneyimi sunan bir başka seçenektir. İyileştirilmiş içerik erişimi, yüksek çözünürlüklü ekranı ve rahat tasarımıyla bilinir. Ancak diğer seçeneklere göre biraz daha pahalı olabilir.

4. Sony PlayStation VR: Eğer bir PlayStation konsolunuz varsa, PlayStation VR, uygun fiyatlı bir seçenek olabilir. Sony'nin konsollarıyla entegrasyonu, geniş oyun kütüphanesi ve rekabetçi fiyatıyla dikkat çeker.

Bu seçenekler arasından bütçenize ve kullanım ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı