5000-7000 TL arasında 165 Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
5000-7000
Vallahi öyle 5 sefer de üst üste gelince artık çekinir oldum paramızla rezil olduk

@Saint Lucia hocam sizin bir öneriniz var mıdır bu attığım monitörlerden birini mi tekrar almalıyım yoksa başka bir modele bakmam mı iyi olur.

Amazon.com.tr bu model şu an kafama yattı gibi aranızda kullanan var mıdır güzel midir?

Üst üstte F/P olarak önerdiğimiz her modelde soruna denk gelmeniz şaşırtıcı. Büyük şansızlık. Biraz garip bulduğumu söylemek istiyorum.

Önerime gelirsek biraz arada kaldım.
HP Omen 25i (22J05E9) Monitör normalde önerim budur.

Bütçe 240Hz monitöre de yakın duruyor. Yüksek FPS'ler alan bir sistemin varsa 240Hz monitör uygun olur. G4 önermem. AOC'lardan birini alabilirsin.

Sinerji gibi İtopya gibi satıcıların müşteriyi yokuşa süren saçma sapan satış stratejileri vardır. Ülkemizin sıkıntısı bu. Sorunlu ürünleri geri gönderme işi zahmetlidir. Uğraşmamak için halkı perişan ediyorlar. Fakat el mahkum onlardan almaya. Pek satıcı alternatifi bulunmuyor.
Fırsatınız varsa mağazadan test edip alın ya da HP ile daha garantiye oynayın.
 
Maalesef mağazadan gidip alma imkanım kalmadı. Sanırım bütçeyi biraz daha zorlayıp farklı bir monitöre yönelmek daha iyi olacak öneriniz var mıdır şu an kafamda net bir bütçe yok.
 
Son düzenleme:
Maalesef mağazadan gidip alma imkanım kalmadı. Sanırım bütçeyi biraz daha zorlayıp farklı bir monitöre yönelmek daha iyi olacak öneriniz var mıdır şu an kafamda net bir bütçe yok.

Bütçenin ne kadar artacağı ve ne amaçla monitör kullanacağınız önemli.
240Hz istiyorsanız ya baktığınız AOC'u alın.
1080p istiyorsanız olanlar zaten konu içinde.
İnç olarak fark etmiyorsa 27 inç'lerde belki alternatif bakılabilir.
GIGABYTE 27" G27F 2 170Hz(OC) 1ms HDMI DP USB Freesync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA örnek.
 
Peki bu aoc 24g2ze ike 24g2zu arasında çok fark varmıdır zu modelini sinerji satıyor ve orası benim içime sinmiyor ondan dolayı ze modelini alsam kalitesinde çok fark olur mu ya da ze alarak aptallık mı etmiş olurum ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum
 
Peki bu AOC 24G2ze ike 24G2zu arasında çok fark var mıdır zu modelini Sinerji satıyor ve orası benim içime sinmiyor ondan dolayı ze modelini alsam kalitesinde çok fark olur mu ya da ze alarak aptallık mı etmiş olurum ona göre sipariş geçmeyi düşünüyorum

Hayır aralarında ciddi fark yok.
Tek fark ergonomi dediğimiz pivot desteği.
GZU'nun hareket kabiliyeti var. Bazı kullanılar pivot istediği için tercih edebilir.
G2ZE daha kısık bir harekete sahip. Asansör bile bulunmuyor. Görüntü kalitesi aynı.
 
Eyvallah yardımlar için arayıp sordum sıfır kutu sorun olursa iade alırız dediler AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA tekrardan bunun siparişini geçtim umarım artık sorunsuz olur :)

AOC 24G2SPU siparişini geçtim lakin hdmi 1.4 dp 1.2 hp nin bu modelinde
HP Omen 25i 24,5" 165hz 1 Ms Full Hd 1920x1080 Ips Gaming Monitör 22j05e9 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ise hdmi 2.0 dp ise 1.4 bunların çok bir farkı olur mu ona göre hala siparişimi iptal edebilirim henüz kargo aşamasına geçiş olmadı.

Az önce siparişimi itopyanın stoğuna güvenmeyerek iptal ettim hp omen 25i trendyol üzerinden teknosadan almayı düşünüyorum ikisi arasında çok fark var mıdır genellikle fps oyunları mmmorp dizi/anime izlerim 24g2spu da tekrar stoklara gelirse alabilirim
 
Son düzenleme:
Eyvallah yardımlar için arayıp sordum sıfır kutu sorun olursa iade alırız dediler AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA tekrardan bunun siparişini geçtim umarım artık sorunsuz olur :)

AOC 24G2SPU siparişini geçtim lakin HDMI 1.4 DP 1.2 HP'nin bu modelinde
HP Omen 25i 24,5" 165hz 1 Ms Full Hd 1920x1080 Ips Gaming Monitör 22j05e9 Fiyatı, Yorumları - Trendyol ise HDMI 2.0 DP ise 1.4 bunların çok bir farkı olur mu ona göre hala siparişimi iptal edebilirim henüz kargo aşamasına geçiş olmadı.

HP bir gömlek daha üstün. Görüntü kalitesini etkileyen parlaklık HP'de 400cd/2 ve HDR ile 450cd/2 kadar yükselebiliyor. Aydınlık ortamlarda yüksek parlaklık önem arz eder.
HP sadece ergonomik açıdan zayıf. Asansör ve pivot yok.
AOC'da üzmez. Neden HP almadım diye pişmanlık duymazsın. HP aldığında da neden AOC almadım demezsin.
Artık almışsınız iade ile uğraşmauın isterseniz. Çünkü stoklar kapatılmış.
İlk önerdiğimde HP'yi alsaydınız olurdu.
 

Geri
Yukarı