55 bin TL'ye kadar iPhone önerisi

Kajuistaken

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2020
Mesajlar
297
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
55 bin bütçem var iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 15 hangisi daha iyidir? Uzun ömürlü üzmeyecek performans olsun yeter kamerada önemli benim için.
 
55 bin bütçem var iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 15 hangisi daha iyidir? Uzun ömürlü üzmeyecek performans olsun yeter kamerada önemli benim için.

55K'ye alacağın her iPhone uzun ömürlü olacaktır hocam. Soruna gelecek olursam kamera önemliyse düz modelleri kenara atman gerekiyor. Bu bütçede zaten 60Hz ekran kullanmak da isteyeceğinizi sanmıyorum. 2. el 14 Pro bakmanızı öneririm. 2. el istemezseniz yurt dışı sıfır 15 Pro Max alabilirsiniz. Onu da istemezseniz TR cihazı ve sıfır olsun diye mecburen düz 15 var. Ama düz model kesinlikle önermiyorum.
 
Arkadaşlar sakin olalım.

55K'ye alacağın her iPhone uzun ömürlü olacaktır hocam. Soruna gelecek olursam kamera önemliyse düz modelleri kenara atman gerekiyor. Bu bütçede zaten 60Hz ekran kullanmak da isteyeceğinizi sanmıyorum. 2. el 14 Pro bakmanızı öneririm.

2.el düşünmüyorum ama 60Hz dediğiniz doğru.
 
Ömür olarak üç aşağı beş yukarı aynı olacaklardır, iPhone 14'ü direkt olarak atlayın eğer 60Hz sorun değilse iPhone 15, yok olmaz derseniz 13 Pro Max en mantıklı seçenek olacaktır.
 
Arkadaşlar yaptıklarınız dediklerinizin her biri benim şu an bunu yazmam bile ban sebebi. Konu başlığı ne soruyorsa her zaman ona cevap verilir aksine bir öneri sunulmaz. Forumun olayı bu, burası herhangi bir üniversite vs değil ki tez anti tez yarışması yapılsın. Adam soruyu sorarken iPhone istemiş evet öneri yapabilirsiniz Samsung bla bla da olabilir diye o o adama kalmış bir şey ama gidip o paraya almazdım alan enaidir vs ağır kaçıyor. Eminim ben dahil 3 kişi ban yiyecek sadece bu konudaki mesajlar yüzünden.

Her şey haricinde 13 Pro Max iyidir hocam boyut seviyorsanız yoksa 14.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı