5500/6000 TL arası PC Toplama

endo34

Hectopat
Katılım
21 Şubat 2016
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Grafik Tasarım öğrencisiyim yaş 23 mezun olacağım ve altyapımı hazırlamam gerekiyor PC konusunda. Program bilgilerim olsada bilgilerimi PC'ye rahat aktaramadıktan sonra sıkıntı büyük.

NOT : MAC istemiyorum.

Bu fiyat aralıklarında bir PC toplamayı hedefliyorum ancak bilgisayar bileşenlerinden pek anladığım söylenemez. Toplanılacak PC'den beklentilerim şunlar aslında;

Renk benim için çok önemli görebildiğim kadar renk tonu görmek istiyorum. Yani Mac'de gördüğüm renk tonu ile kendi bilgisayarımda gördüğüm renk arasında fark var.
Akıcı olarak programları kullanmak.
Photoshop ve diğer programlarda kasma sorunu yaşamak istemiyorum.
Adobe After Effects gibi video kurgu programlarında aynı akıcılığı bekliyorum ve tabiki bunda da en büyük isteğim renderı olabildiğince hızlı almak :))

Eğer ki bu fiyatlar arasında toplama harici hazır bi pc varsa onuda yönlendirebilirsiniz derseniz ki toplamada daha iyi bileşenleri bir araya getirebiliriz tabikide buda olur.

Fiyat imkanım bunlar malesef. Çünkü bu fiyat harici monitörede ekstra bi para ayırmam gerek.
ve önereceğiniz bileşenlerin veya bilgisayarların beni ne kadar süre rahat götürebilceğinide ek olarak yazarsanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
-Intel core i7 5930k işlemci
-Asus X99-A anakart
-Kingston Predator (4x8GB) DDR4 300 MHz RAM
-Samsung 850 evo 500 GB SSD
-Seagate 2 TB 7200 RPM HDD
-CoolerMaster hyper 212 evo soğutma
-Corsair CX +80 600W güç kaynağı
-Aerocool aero800 kasa

Eğer GPU ya yük bindiren uygulamalarda kullanıyorsanız, işlemciyi i7 6700k ve anakartı Asus Z170-A yaparak Gtx 970 alabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı