5500 TL'ye Laptop Önerileri

maddogan

Hectopat
Katılım
17 Mart 2014
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben bu sene hayırlısıyla mimarlık bölümüne gidiceğim ve haliyle laptopa ihtiyacım var. Kafamda Apple, Msi, Monster gibi markalar var. Bütçe sıkıntı değil. İşimi görsün. Kısa sürede render alsın. Isınma yapmasın güncel oyunları güzel bir sekilde oynatabilsin ve bir de hafif olsun. Çünkü okulum yurtdısında olacak. Agırlık 3,5-4 kilo olmasın mümkünse. Çünkü havaalanları sorun çıkabilir. Bagaj limiti dolayısıyla. Aslında kafamda Macbook Pro Retina 15'' var ama o kadar paraya daha iyi bir sey alabilirim diye dusunuyorum.
Bütçem:4000-5500 TL
Şimdiden teşekürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat performans bakımından en uygun laptoplar Msi ve Monster'dır. Bütçenize göre Monster'in GTX780M ekran kartına sahip modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
 
Eğer sürekli taşıyacaksanız hafif bir şey olmalı sizin için en uygunu MSI GS70 Stealth modeli... Fiyatı 4500TL civarı 870M'li modelini bekleyin en yenisi olsun.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı