6-7 yıl götürecek oyun bilgisayarı

Öyle durumlarda ''Siz nereden öğrendiniz? Deneyerek mi farkettiniz uymadığını ?'' diye sorun bence. Çok sinirleniyorum öylelerine ya adamın tekide bana''İşlemcin i7 neden AMD kart alıyorsun ?'' diye sormuştu bende salla demiştim. Valla PC'den anlamıyanlarla hiç konuşmuyorum çok zor oluyor birşey öğretebilmek. Adama anakart'ının soket türü ne diyorum ''İşlemciyle birlikte geldi soket'' diye cevap alıyorum.

Yok o kadarda amatör değilim 775 sokete 2011 bacaklı işlemci sokmam :D 6-7 yıl derken hiç harcama yapmayacağım demiyorum yılda 500 TL harcarım.
:D
 
Aslında SSD'lerin elektrik girişleride, sata girişleride satandart, başkada birşeyi yok.
Bakınca bunlar bildiğin flash belleğin gelişmişi, nasıl uymama gibi bir sorun olabilir. İlk etapta saçma geliyor tabi.
Ama örneğin benim arkadaşımın HP Laptopu Kingston USB bellekleri kesinlikle görmüyor yıllardır. Onun haricinde ne marka bellek taksan normal görüyor. Sonra yukarıda dediğim gibi rakip firmalar yada anlaşamayan firmalarmı demeliyim, ürettiği cihazı diğer firmanın konsoluna uygun üretmiyor.
Bende hazır burada işi bilen kişiler varken neden söylemiyeyim dedim. Ne güzel tamamen insanlara yardım etmek, bilgi paylaşmak adına bu forum kurulmuş. Bizlerde şanslıyız bulmuşuz bu forumu. Emeği geçenlere teşekkürler, her zaman saygıyı hak ediyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı