6500 TL Telefon Önerisi

Bütçe
6000-6500 TL
Katılım
13 Mart 2017
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar herkese, şu an kullandığım Huawei P20 Lite'ı emekliye ayırma zamanı geldi gibi görünüyor. Öğrenciyim çok bir bütçem yok kredi çekip KYK kredisinden gelen parayla telefon taksitlerini ödemeyi düşünüyorum o yüzden 6-6.5k fiyat aralığındaki telefon tavsiyelerine açığım. Yakın tarihlerde açılan konu başlıklarını da inceledim fakat geçen süre içindeki fiyat artışlarından dolayı o telefonların çoğunu alamıyorum zaten.

Kullandığım telefon 64 GB hafıza ve 4 GB RAM'e sahip. Tercihen 128 GB Hafıza ve/veya 6 GB Ram (en azından biri olursa) olan modelleri isterim fakat bu fiyat aralığında ne kadar mümkün bilemiyorum, telefon modelleri ve piyasası hakkında pek bilgim yok. Onun dışında 5G destekli olursa ve kamerası da en azından şu an kullandığım telefon seviyesinde olursa en azından bir 3-4 sene işimi görür diye düşünüyorum.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
 
Selam herkese, şu an kullandığım Huawei P20 Lite'ı emekliye ayırma zamanı geldi gibi görünüyor. Öğrenciyim çok bir bütçem yok kredi çekip KYK kredisinden gelen parayla telefon taksitlerini ödemeyi düşünüyorum o yüzden 6-6.5k fiyat aralığındaki telefon tavsiyelerine açığım. Yakın tarihlerde açılan konu başlıklarını da inceledim fakat geçen süre içindeki fiyat artışlarından dolayı o telefonların çoğunu alamıyorum zaten.

Kullandığım telefon 64 GB hafıza ve 4 GB RAM'e sahip. Tercihen 128 GB Hafıza ve/veya 6 GB RAM (en azından biri olursa) olan modelleri isterim fakat bu fiyat aralığında ne kadar mümkün bilemiyorum, telefon modelleri ve piyasası hakkında pek bilgim yok. Onun dışında 5G destekli olursa ve kamerası da en azından şu an kullandığım telefon seviyesinde olursa en azından bir 3-4 sene işimi görür diye düşünüyorum.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

5G desteği olmasa da o fiyatlarda Redmi Note 10S alman en mantıklısı olacaktır.
İllaki 5G olsun dersen M23 5G alabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı