700 - 800 TL telefon önerisi

MBirhanM

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2016
Mesajlar
906
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim telefonum bozuldu bu yüzden yeni bir telefon alma ihtiyacı doğdu. Fazla para vermek istemiyorum çünkü hem bozulan telefonumu yaptıracağım hemde yedek bir tane bulunsun yanımda diyorum o yüzden en fazla 800 verebileceğim bir telefon önerisi istiyorum.

Istediğim özelliklerin en başında üreten firma garantisi ve sıfır olması. Ikinci el telefon ve ithalatçı garantili telefon almak istemiyorum.

Aklımda Moto G4 PLUS, Samsung G532, XIAOMI REDMI 4A Dual sim ve Levono K5 PLUS Dual Sim var. Sizlerinde önerileri varsa bekliyorum veya bu 2 telefondan hangisini almalıyım?

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 
Eğer nazik kullanmayacaksanız kesinlikle Mİ5 önermem, darbeler sonucu kül gibi olabilir üstüne oturma sonucu ortadan ikiye bölünebilir. Onun yerine yazılım ve kamera çok da önemli değilse Le Max 2 veya Cool 1 önerebilirim.
 
Eğer nazik kullanmayacaksanız kesinlikle Mİ5 önermem, darbeler sonucu kül gibi olabilir üstüne oturma sonucu ortadan ikiye bölünebilir. Onun yerine yazılım ve kamera çok da önemli değilse Le Max 2 veya Cool 1 önerebilirim.

Telefonlar güzeldi baktığımda ama kamera benim için önemli ve işletim sistemi. Birde teknosa ve vatan gibi tanındık yerlerde muhattap bulabileceğim yerlerden almak istiyorum hocam. Yarın bir gün sorun çıkarsa muhattap bulamazsam babamın kızmasını istemiyorum zaten internetten alışverişe aşırı sert bir şekilde bakıyor o yüzden tanındık bir firmadan almak istiyorum önerdiğiniz telefonlara baktım güzel özellikleri var ama malesef satan düzgün bir teknoloji mağazası yok.
 
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz ve ciddiye aldığınız için. Hakkınızı helal edin yorduysam.

Son kararım Lenovo MOTO G4 oldu. Bunu tercih etme sebeplerimden bazıları şunlar; FM Radio, 5,5 inç ekran, ekran kalitesi, özellikle kamera kalitesi, kamera yazılımı ve kamera arayüzü, sade tasarımı olması, 256 GB'a kadar arttırılabilir hafızasının olması vs.

Tabii eksi yönleride var ama 800 TL gibi bir fiyata çok fazla bir şey beklememek gerek. Az bir para değil belki ama malesef sistem bu şekilde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı