7000 TL Masaüstü PC Önerisi

Ozan kasa geldiği zaman düşüncelerini bizimle bu konuda paylaşırsan sevinirim özellikle sinerji ve yukko.com ürünü size nasıl teslim etti herhangi bir sorun ortaya çıktı mı bizimle paylaşırsan sevinirim.
 
Yukko'nun her ne kadar güvenilir olduğunu bilsem de kapıda ödeme olmaması beni korkutuyor ya keşke olsa siparişiniz geldiğinde paylaşırsanız seviniriz hocam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yukko.com'dan SSD almıştım ben. Sorunsuz, güzel ve sağlam paketlenmişti. Küçücük bir kutuya sahip SSD ancak etrafına kocaman bir sünger sarmışlardı. Paketi açmak 2-3 dakika sürdü. Sonuç olarak SSD sağlam ve sorunsuz elime ulaştı. Aldığım günden 1 gün sonra elime ulaştı.
 
Arkadaşlar konuyu tekrar hortlatıyorum. Yukarıdaki sisteme yakın bir sistem topladım. İki siparişi de iptal ettim. Yukko parayı aynı gün iade etti. Sinerji 10 günün sonunda iadeyi tamamladı. Eksen bilgisayardan i5 8600, b360m exp v5, 16 GB 2666 Ballistix Sport ve corsair carbide spec 04 600w aldım. Ekran kartını da Amazondan Evga Gtx 1080 SC ile değiştirdim. Yardımlarınız için teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı