7500 TL'ye RX 7900 XT için 2K monitör önerisi

Bir süre idare eder. Grafikleri Ultra yap zaten her türlü kaldırır o ekran kartı. Ama sonrasında DDR5 AM5 bir sisteme geçmeniz çok güzel olur. Yapamam dersen işlemci yükseltmesi de güzel gidecektir.

Tamamdır hocam çok teşekkürler ilginiz için AM5 sisteme geçmek tuzlu olur dediğiniz gibi idare edeceğim AM5 sisteme geçemezsem Ryzen 9 5900X almayı planlıyorum.
 
Patladım evde çocuk gitmiş TUF serisi monitör önermiş, evet kardeşim ghosting, backlight, ölü piksel gibi sorunları olan bir monitör önermiş sana. Sana tavsiyem Türkiye de adamakıllı monitör yok ben gittim vatan da açtırdım 3 kutu monitör hepsinde olu piksel çıkmıştı internetten soyleme, soyleticeksen Amazon'dan soylet ya da vatana git actir bak.
 
Bir süre idare eder. Grafikleri Ultra yap zaten her türlü kaldırır o ekran kartı. Ama sonrasında DDR5 AM5 bir sisteme geçmeniz çok güzel olur. Pahalı olur derseniz işlemci yükseltmesi de güzel gidecektir.

Hocam dediğiniz monitörü sipariş ettim şu an elimde ve gerçekten çok güzel öncekine göre sağ olun şu an ekran kartını bekliyorum sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı