8 GB vs 16 GB Ram

Hangi ram?

  • 8 GB

    Oy: 18 62,1%
  • 16 GB

    Oy: 11 37,9%

  • Oy verenlerin toplamı
    29
8 GB RAM gayet yeterli . Oyun oynayanlar ona verebilecekleri parayı Ekran Kartı'na yatırıyorlar . Ama Render ve Program işi yapan kişiler ise 16 GB RAM tercih ederler . Sizin hangisi ağırlıklı olacaksa ona göre RAM almanızı tavsiye ederim . Ama 8 GB oyunlar için gayet yeterli bir RAM .
 
Bence 8 yeterli. İleride yeni şeylerle beraber Ram gereksinimi olursa o zaman alırsın. Şuan gereksiz. Anakartına uygunsa 1886 8GB CL 10 Tek modül ram al. Uçursun seni :)
 
8GB Ram al. Geri kalan parayı da gözden çıkardıysan gönlünce harca onu da. Emin ol çok daha mantıklı bir iş yapmış olursun. 16GB Ram için oy kullanan iki kişiye gelince de bekara karı boşamak kolay tabi, verin oyları. Sanki para sizin cebinizden çıkacak. :) 16GB'ın zararı olmaz demişler. Parasını sen ödemiyorsun dostum, tabi zararı olmaz. İnsanlara ihtiyaçları doğrusunda doğru düzgün tavsiyeler yapın veya hiç yapmayın.
Yönetimin ciddi anlamda el atması gerek tavsiye bölümüne.
16GB önerenlere bu kadar laf ettiğimiz yeter ama biri de 4GB bile yeter demiş. Ona da kulak asma lütfen. Gülümse geç sadece. 8GB Ram al, bak keyfine.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı