80.000 TL'ye 2. el Casper Excalibur alınır mı?

Bütçe
60.000 civarı düşündüm, 80 e bulabildim şuanlık. En ucuz ne kadara 4090 laptop bulabilirsem o.
@Legender07 o seviyede bir model için fazla kısıtlanmış işlemci hocam, sentetik olarak farkları çok diğer modellerle ama attığınız model özelinde konuşuyorum. Legion'lar en çok beğenilen ve tercih edilen laptop modellerinden, bazı ülkelere düzgünce gelmiyor ama.

10 bine kesinlikle değer diyeyim, Casper bir cihaza o meblağda para vermeyin.

Bütçeye en uygun bu iki model vardı. Ayrıca Rusya'dayım. E ticaret siteleri, ikinci el siteleri vs inceliyorum. Almak isteseler 14 günde ellerine geliyor ürün. Çok farklı sebeplerden dolayı tutulmuyor. 4 yıldır buradayım inanın 3 büyük teknoloji mağazasını sık sık geziyorum. Standlarında bile tepe model Lenovo yok. En büyük etken fiyat politikası bence. Neredeyse MSI titan kadar😀 para istiyor tepe olmayan modellerine. Başlangıç, F/P sayılabilecek modellere sözüm yok her mağaza da var.
 
Hem en ucuz ve teneke hem de dayanikli diye bir kavram yok. Teneke istiyorsan ikinci el monster ve casper laptop bulursun o fiyatlara. Ama saglam bir sey olsun istiyorsan da ikinci elleri bile 100-120bin civarinda 4090 laptoplarin. Benim tavsiyem 100bin civarina sifir saglam bir 4080 laptop al gec. 4080 ile 4090 arasinda %10 performans farki ya var ya yok. Aradaki %20- %25 lik fiyat farkina degmez.
 

Geri
Yukarı