8000₺ Bilgisayar Toplama

Ben Alper Süzgün'ü yaklaşık 4 senedir tanıyorum(çalışmalarını kendi facebook sayfasında paylaşıyor gayet başaralı). Photoshop ağırlıklı çalışıyor ve kullananlar bilir Photoshop'ta akıllı nesne kullanmak işlemci ve belleğe ağır yük bindirir. Mobildeyim yardımcı olamıyorum ama %70 render amaçlı sistem toplayarak kendisine yardımcı olabilirsiniz.

Gayet kaliteli kullanılabilir.
Eki Görüntüle 440749

Yanına 249 TL'ye Hepsiburada'dan Seagate 1 TB hardisk ve yine aynı siteden 782 TL'ye Aerocool Cylon 750W 80+Bronze RGB kasayı alırsanız toplam da 8200 liraya her işinizi görecek bir kasa alabilirsiniz isterseniz HDD'yi çıkartır düz 8000'e alırsınız tercih sizin.
Öncelikle teşekkür ederim beni takip ettiğin için :) söylediklerinde haklısın ram ve işlemci kısmında baya güçlü olmasını istiyorum ama ekran kartı ve anakartta birtürlü emin olamıyordum. Senin örnerdiğin ekran kartı ve anakartı araştırığ inceleyeceğim. Teşekkür ederim yardımın için. :)
 
Selamlar. Anakartta x470 tercihinizin özel bir sebebi var mı? x570 daha güncel bir yonga seti. Aralarındaki farklara hakim değilim fakat hiç olmasa daha uzun bios desteği alırsınız.

Güç kaynağında ise corsair de olsa vs serisi tercih etmenizi önermem. VS serisi giriş seviyesi bir seri, arkadaşların önerdiği gibi hydro g uzun render seanslarında daha güvenilir bir tercih olur. Fakat Hydro g ile şöyle kişisel bir tecrübem var, eğer inverted layout (anakart ve bileşenlerin ters olduğu kasalar) tercih ederseniz kasa seçiminde, fan çalışmaya başladığında pervanenin metal yüzeye sürtme sesini duyabilirsiniz. şöyle bir ses:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı