850 Liraya Telefon Önerisi

MetehanKlc

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
314
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar :) İnşallah para denkleşirse 850 liraya yeni bir telefon alacağım. Ancak tam olarak karar verebilmiş değilim. Ben Trend Plus kullanıcısıyım. Telefonu çoğu yapımcılar es geçiyor. Oyunları uygulamaları erişimini kısıtlıyor yasaklıyor ve de desteklemiyor :D İnternette vs. gezerken takılmalar çok oluyor. Isınmalar gerçekleşiyor. Bu yüzden telefon değişeceğim. Öncelikle ben aradığım özellikleri belirteyim. Ekran boyutu olarak 5 inç'ten ne büyük ne de küçük olsun. Belki 4.8 inç olabilir :) Kamerası da iyi olmalı çünkü fotoğraf çekmeyi seviyorum ve de fotoğraflar parlak çıkmalı. (Yani gözüksün akşam falan çektiğimde.) Bunlar dışında pili de beni idare etsin yeter. Verdiğim sınırdan yukarı çıkamam ancak Sony Xperia M2 Aqua için çıkabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. Umarım yüzüstü bırakılmam. Herkese kolay gelsin :)

Arkadaşlar lütfen yardım :(

Lütfen yardım !! Onca bakıyorsunuz bari öneri de yapsanız?!
 
Bütçene 50 TL daha ekleyebilirsen,Lenovo Vibe X2 beklentilerini karşılayacak düzeyde. Bu fiyat seğmentinde bundan iyisi yok gibi. Sony Xperia M2 alma dahili hafızası düşük ve biraz da eski bir telefon.
 
Bütçene biraz daha ekleme yapabilir isen Zenfone 2 veya LG G2 çok iyi olur. Ekleme şansın yok ise Zenfone 5 veya Zenfone 6 tavsiye ederim.
 
HTC ve SONY ağırlıklı bakmanı tavsiye ederim. Yazılım, güncelleme ve hız konusunda pek fazla sorun yaşamazsın.
 
HTC Desire 620G var bir de. Bu arada ben Xperia M2 Aqua yeni tarihli (2015) diye biliyorum. Bir arkadaş eski demişte ? Samsung'da E5 var ama Samsung'un Note 4'ten aşağısını almayın diyorlar. O neden tam anlayamadım. Ben fotoğraf çekmeyi falan da sevdiğim için Sony'e daha sıcağım. Sonuçta kamera üretiyorlar :D Hani belirttiğim gibi sınırımı aşamam maalesef .
 
ASUS ve Lenovo'ya yönebilirsin. ASUS güncelleme desteğini uzun süre kesmez ama Lenovo hakkında yorum yapamayacağım. SONY kaliteli lensler üretiyor ama bunu yazılım ile tam birleştiremiyor, diğer firmalardan hep bir şeyleri eksik kalıyor. :)
 
Ya Asus Zenfone 5 şarjı çabuk bitiyormuş. Bildiğim kadarıyla da o telefonun bataryası tümleşik. Hiç olmaz. Ben şarjda oynarım pil ölür. Lenovo P70'e falan bakıyorum da telefonlarına pek güvenemedim. HTC'ye yöneleceğim gibi ama hadi hayırlısı. HTC de tam emin olamamam inceleme olmamasından kaynaklı. İngilizcem var ama her dediklerini de anlayamıyorum :) Zenfone 5 dışında öneriniz ne olur?
 
@Ali Yekta Dönmez , gerçekten teşekkürler :) Lumia 640 ve Lumia 735'i beğendim şu an inceliyorum. Teşekkürler :)
Lumia'lar kamera bakımından güzel cihazlar ve yazılım olarak androidden daha stabiller sanırım, emin değilim. Uygulama desteği çok az. Uygulama desteği; IOS>Android>WindowsPhone olarak geçmekte. IOS sistemli bir cihaz alamıycaksan Android bakabilirsin. Zenfone 5 ve 6 dan başka cihaz önerilerim ise;
1) Htc Desire 620G Siyah 10595445 | hızlıal.com
2) Sony Xperia M2 Aqua Siyah 10575353 | hızlıal.com
3) Microsoft Lumia 640 XL LTE Siyah 10738533 | hızlıal.com **Kamera ve baataryası iyi**
4) Sony Xperia C3 D2533 Siyah 10454625 | hızlıal.com
5) Vodafone Smart 6 Sekiz Çekirdek 5.5" 4G Siyah 10784899 | hızlıal.com **Bu cihaz kuzenimde var ve güzel gibi duruyordu. İyi bir ram,batarya var bu ekran boyutunda bu kalitede sadece bunda var. Uzun bir inceleme yapamadım ilgilenirsen inceleyebilirsin**
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı