8BitDo Ultimate alınır mı?

Attığın iki linkte de hall effect olduğu belirtilmiş satıcıların puanları yüksek diğeride direkt gizala yani Türkiye distribütörü onda da sıkıntı yok ürün geldiğinde kutusunda işaret attığım kısım olmasına dikkat et.
Hocam Ultimate ve Ultimate C arasındaki fark şarj istasyonu mu?
 
Yabancılar ucuz oyun kolu diye başlık atsa da baya son model hissi var. Gerçi teknolojisi belki gerçekten son modeller gibi kalitelidir orasını anlayanlar yorum yapar. Kronik bir arızası yok, 5 gündür kullanıyorum Banggood aldığım ürünü. Çok memnunum, öneririm.
teşekkür ederim hocam sizde güzel günlerde kullanın.

Ama şu tuş kombinasyonu çok kafamı karıştırdı daha sonradan hiç uğraşmak istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?
 
Teşekkür ederim hocam sizde güzel günlerde kullanın.

Ama şu tuş kombinasyonu çok kafamı karıştırdı daha sonradan hiç uğraşmak istemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

Uzun süre DualShock 4 kullandığım için soldaki çubuğun yukarıda olmasına henüz alışma sürecindeyim diyebilirim. Farkında olmadan oyun oynarken soldaki çubuğu düz sağ yapacağıma, sağ + aşağı yöne alırken buluyorum kendimi, alıştığım DS4'ten daha yukarıda olduğu için. :D Ama alışırsın her türlü.
 
Son düzenleme:
Uzun süre Dualshock 4 kullandığım için soldaki çubuğun yukarda olmasına henüz alışma sürecindeyim diyebilirim. Farkında olmadan oyun oynarken soldaki çubuğu düz sağ yapacağıma, sağ + aşağı yöne alırken buluyorum kendimi, alıştığım DS4'ten daha yukarda olduğu için. :D Ama alışırsın her türlü.
ya soldakilerden ziyade sağdaki tuşlar benim kafamı çok karıştırdı. her ne kadar oyun içinde ayarlıyor olabilsem de yine de uğraşmak istemiyorum. XYAB tuşlarının dizilimi farklı Xbox kontrolcüsüne göre. Acaba sadece harfler farklı yerde mi yazılı?
 
Ya soldakilerden ziyade sağdaki tuşlar benim kafamı çok karıştırdı. Her ne kadar oyun içinde ayarlıyor olabilsem de yine de uğraşmak istemiyorum. XYAB tuşlarının dizilimi farklı Xbox kontrolcüsüne göre. Acaba sadece harfler farklı yerde mi yazılı?
Kafam karıştı, hangi ürünü almayı düşünüyorsun?
 
1714122856396.png
1714122875745.png


8bitdo almayı düşünüyorum ama xbox kontrolcüsünün tuş kombinasyonuna alışığım. Görsellerde göreceğin üzere 8bitduo'nun sağ tarafında bulunan tuşlar Xbox'a göre farklı. Bunların işlevleri aynı mı? Oyun bizden X e basmamızı istediğinde 8bitduo kontrolcüsünde hangi tuşa basmam gerekcek solda bulunan Y tuşuna mı yoksa üstte bulunan X tuşuna mı
 
Eki Görüntüle 2178928Eki Görüntüle 2178929

8BitDo almayı düşünüyorum ama Xbox kontrolcüsünün tuş kombinasyonuna alışığım. Görsellerde göreceğin üzere 8Bitduo'nun sağ tarafında bulunan tuşlar Xbox'a göre farklı. Bunların işlevleri aynı mı? Oyun bizden X e basmamızı istediğinde 8bitduo kontrolcüsünde hangi tuşa basmam gerekcek solda bulunan y tuşuna mı yoksa üstte bulunan X tuşuna mı?

Hocam ürünün softwaresi var istediğiniz gibi tuş görevlerini yazılımsal olarak değiştirebiliyorsunuz(başka bir modeliyle karıştırmışım kusura bakmayın C modelinin yokmuş herhalde)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı