9.000 TL'ye kadar portatif klima önerisi

El Auria

Kilopat
Katılım
29 Mart 2016
Mesajlar
416
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 20 M2'lik bir odayı ısıtması ve soğutması için portatif klima arıyorum. Özellikle ısıtması benim için çok önemli çünkü kışın daha çok kullanacağım yazın çok ihtiyacım olmuyor şehir değiştiriyorum. Bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum veya bir ısıtıcı bir soğutucu olarak 2 adet üründe alabilirim hangisi daha verimli olur bilemedim. Bunu bulabildim.
 
Son düzenleme:
Merhaba, 20 M.2'lik bir odayı ısıtması ve soğutması için portatif klima arıyorum. Özellikle ısıtması benim için çok önemli çünkü kışın daha çok kullanacağım yazın çok ihtiyacım olmuyor şehir değiştiriyorum. Bu fiyat bandında önerilerinizi bekliyorum veya bir ısıtıcı bir soğutucu olarak 2 adet üründe alabilirim hangisi daha verimli olur bilemedim. Bunu bulabildim.

Bu tip fanların soğutma için buzu ortama üfleyip ortamın nem seviyesini yükseltmesi sebebiyle bir noktadan sonra ortamı iyice boğucu yaptığı ile ilgili yorumlar görmüştüm, mantıken de öyle olur zaten, ısıtması sorun çıkarmayabilir ama soğutmaya çok güvenmeyin. Klimanın amacı ortamdaki nemi yok etmektir, bu tip fanlar ise ortama direkt nem pompalıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı