900 TL'ye 2. el Kulaklık önerisi

Bu markanın kablosuz modeli var hocam bir de doğru p modeli daha iyi ama D modeliyle az farkı var oda RGB'si olabilir p modeline göre D modeli bana göre daha iyi geliyor.


Hocam bu var Sahibinden'de sadece Param Güvende'li olan.

Başka model var mı acaba ya da biraz daha uyguna çünkü param güvendede ücret alıyor bir de bütçemi 300 TL filan daha arttırmam gerekiyor onu da yapmak istemiyorum. D ile p arasında pek fark yoksa güzel ama ped olarak kumaş pedli olsa daha iyi olur gibi deri ped yakıyor kulaklarımı. Bir de dedim gibi attığınız D möodeli rengi sistemime uymadığı için çok saçma duracak belki başka rengi varsa düşünebilirim onu kablosuz bir şey bulamazsam
 
Başka model var mı acaba ya da biraz daha uyguna çünkü param güvendede ücret alıyor bir de bütçemi 300 TL filan daha arttırmam gerekiyor onu da yapmak istemiyorum. D ile p arasında pek fark yoksa güzel ama ped olarak kumaş pedli olsa daha iyi olur gibi deri ped yakıyor kulaklarımı. Bir de dedim gibi attığınız D möodeli rengi sistemime uymadığı için çok saçma duracak belki başka rengi varsa düşünebilirim onu kablosuz bir şey bulamazsam.

Hocam bir bakayım hemen. Hangi renk istiyorsunuz.
 
Beyaz ve siyah karışık sistemim var o yüzden beyaz veya siyah olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hocam.

Hocam bence fiyatlara bakınca SteelSeries daha iyi gibi geldi sizin için ama yine de Gamenote markasınada bakın derim şahsen Gamenote tercih ederdim.
 
Beyaz ve siyah karışık sistemim var o yüzden beyaz veya siyah olsa daha iyi olur diye düşünüyorum hocam

P de 7.1 olup mikrofon çıkarma olayı filan yok çok karışık yorumlamalar var yarısı D yarısı p seçmiş benim de kafam karıstı. İkisinden birini alırım başka bir güzel bir şey bulamazsam. Kablosuz modellerinden bulsam iyi olacak aslında

Hocam bence fiyatlara bakınca SteelSeries daha iyi gibi geldi ya.

SS bana da mantıklı geliyorda kablosuz model bulabilsem daha iyi olacak Havit'in kablosuzunu bulabilirsem bütçeme uygun alacağım ya da işte SS ile iki kulaklık arasında karar vereceğim.
 

Geri
Yukarı