Acer Nitro 16 oyunlarda kasma ve düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 11

ckatakuri

Femtopat
Katılım
22 Kasım 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
HFS512GEJ9X125N
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4060
Anakart
Nitro AN16-41
İşlemci
AMD Ryzen 7 7840HS / Radeon 780M Graphics
Merhaba, ben yaklaşık bir ay önce Acer Nitro 16 Gaming laptop aldım. Bugüne kadar bir sorun yaşamamıştım oyunlarda. Genshin Impact ve Valorant başta olmak üzere birkaç oyunda en fazla 30 FPS alıyorum ve özellikle Genshin Impact oyununda ekran sanki ağır çekimde hareket ediyor gibi bir kasma sorunu yaşıyorum. Düne kadar yoktu bu sorun gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyordum. Nedeni ne olabilir?
 
denedim bu genshin için çözüm oldu ama valorant hala 30 fps de takılı kalıyor
Valorant için oyun içi FPS kısıtlamalarını kaldırın. Bazı oyunlar otomatik olarak RTX 4060 yerine dahili grafik birimini seçiyor olabilir. Nvidia Denetim Masası’ndan sorun yaşadığınız oyunlar için yüksek performanslı grafik işlemcisi ile çalıştırı seçin. Bilgisayarın prize takılı olduğundan emin olun.
 
Valorant için oyun içi FPS kısıtlamalarını kaldırın. Bazı oyunlar otomatik olarak RTX 4060 yerine dahili grafik birimini seçiyor olabilir. NVIDIA Denetim Masası'ndan sorun yaşadığınız oyunlar için yüksek performanslı grafik işlemcisi ile çalıştırı seçin. Bilgisayarın prize takılı olduğundan emin olun.

Yeni deneme fırsatım oldu, çok işime yaradı 30'dan 300 FPS'e döndü eskisi gibi çok teşekkürler.
 
Merhaba bende 1 ay önce nitro 16 aldım 4060 lı pubg kasma ve donma yoktu ama bugün kasma ve donma başladı dedikleriniz yaptım WhisperMode kapattım battery booster kapattım ama yine böyle sorun devam ediyor
 

Geri
Yukarı