Acer Nitro 5 kasası deforme oldu

  • Konuyu başlatan Ariete
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 328

Ariete

Hectopat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
337
Merhaba,

Yaklaşık 3-4 ay öncesinde Acer Nitro 5 Gaming laptopu satın aldım. Her ne kadar temiz ve düzgün bir şekilde kullanmaya çalışsam da laptopun monitör arka yüzeyindeki kasasında geçmeyen lekeler oluştu. Tuş takımı üzerinde sürekli geçmeyen kir gibi kalıntılar oldu ve bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı çünkü kozmetik olarak hoş gözükmüyor.

Sizce ne yapmalıyım?
 
Millet tutturdu mu bir şeye aldırana kadar devam ediyorlar. Sorsan hiçbiri almamış kullanmamış kağıt üstündeki değerlere göre yorum yapıp tavsiye ediyorlar. Aynı olay 2 sene önce benim başıma geldi herkes öve öve bitiremediği HP Omen 17 aldım 4070 ekran kartlı olanı daha 2. gün işlemci sıcaklığı 100 dereceyi geçti. O zamanın parası ile ASUS ROG & MSI vektor alıyordum biraz farkla.
 
Bu laptopu önerenlere bu konuyu atacağım bıktırana kadar Acer öneriyorlar.
Ben Acer servis raporlarını atıyorum artık susuyolar. Acer topluluğunda açtığım konuları da atıyorum artık almamaları için. Kasa kalitesi dandik ince plastik. Klavyesi içeri gömülüyor üstüne kuvvet uygulandığında. Yazılım desteği zaten kötü. Yalnız Nitro serisi değil Aspire seriside kullandım onlarda aynı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı