Acer servisi iyi mi?

Garanti devam ediyor ben hataydayim gidemem İstanbul'a bir de temizlik yapılması gerekli olmasa vermem kendimde sokemem sadece RAM takacağım üstüne.
"gitmen" derken aslında servise vermeni kastetmiştim tecrübemin verdiği sinirle biraz hiddetli yazdım sanırım o yüzden eksik ifade kullanmışım, ne şekilde olduğu sana kalmış. Ürün senin karar senin sen sordun ben tecrübemi aktardım.
 
Acer Nitro 5 marka laptopumu servise vereceğim, temizlik ve termal macun için güveneyim mi bilemedim. Kötü yazmış herkes ama ısınma ve performans düşüşleri yaşıyorum, RTX3050 Ti 4 GB ekran kartı i5 12500H işlemci 8 GB RAM Valorant'ta 100FPS üstüne zor çıkıyor bazen de düşüşler oluyor alalı 9 ay oldu sizce ne yapsam?
Aynı laptopa sahiptim ve şuan iade ettim çünkü 50 gündür serviste :D Gördüğüm en kötü servis. Termal bakım yapıldı dendi bana ama ısınması çok yüksekti sanırım formatlayip yollamışlardi. Ama maalesef başka seçeneğin yok. Ram yükseltmesini güvenli bir bilgisayarciya gözümün önünde açtırıp taktırdım ben, garanti dışı kalmıyor.
 
Ben pandemi döneminde 2021 Nisan ayında ekranda parlama olduğu için göndermiştim, garanti kapsamı dahilinde sorunsuz değişmişlerdi. Ben bir sorun yaşamadım şahsen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı