Adamın biri annemden para istemiş

luaplfla

Zeptopat
Katılım
11 Mayıs 2024
Mesajlar
3
Bugün annem eve gelirken yaşlı başlı beyaz saçlı küçük sakallı adamın biri anneme selamünaleyküm demiş. Annem aleykümselam demiş. Annemi yanına çağırmış anlatmaya başlamış işte Hz. Muhammed'in hayatını falan peygamberlerin sonra işte namaz borcun falan var demiş. Epey sonra demiş ki, evde emanet paran var onu getir herkesin evde parası olur. Annem de 800 TL almış getirmiş buna. Bizim evdeki para 800 TL'den fazla. Adam demiş bu adak parası değil 5 adak parası falan demiş, annem parayı vermeden önce peygamber efendimiz seni bekliyor demiş falan. Atmış da atmış anneme işte, 2 çocuğun var falan demiş. Annem de demiş ben kurbanı kendim keserim falan demiş, paramı ver demiş vermemiş. Sonra çocuklarının başına 1 hafta içinde bir şey gelmez inşallah demiş gitmiş. Bir de anneme 4x6 çok küçük Kur'an-ı Kerim vermis. Bu adam dolandırıcı değilse ne anneme nasıl anlatabilirim? Kadın korkuyor.

Anneme önce parayı vermeden önce 1 hafta içinde derdin sıkıntın bitecek falan demiş, abi adamı bulsam ucucam kadını korkutmuş arkadaşlar. Kur'an-ı Kerim vermis küçük böyle yaktirdim şimdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende OpenAI'ye gidip ChatGPT 4.0'e küçük kuran vereyim de millet işsiz kalmasın.
Hocam böyle şeylere inanmayın, hipnoz ederek sizin psikolojiniz ile oynuyorlar. Bu kadar basit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün annem eve gelirken yaşlı başlı beyaz saçlı küçük sakallı adamın biri anneme selamünaleyküm demiş. Annem aleykümselam demiş. Annemi yanına çağırmış anlatmaya başlamış işte Hz. Muhammed'in hayatını falan peygamberlerin sonra işte namaz borcun falan var demiş. Epey sonra demiş ki, evde emanet paran var onu getir herkesin evde parası olur. Annem de 800 TL almış getirmiş buna. Bizim evdeki para 800 TL'den fazla. Adam demiş bu adak parası değil 5 adak parası falan demiş, annem parayı vermeden önce peygamber efendimiz seni bekliyor demiş falan. Atmış da atmış anneme işte, 2 çocuğun var falan demiş. Annem de demiş ben kurbanı kendim keserim falan demiş, paramı ver demiş vermemiş. Sonra çocuklarının başına 1 hafta içinde bir şey gelmez inşallah demiş gitmiş. Bir de anneme 4x6 çok küçük kur'an-ı kerim vermis. Bu adam dolandırıcı değilse ne anneme nasıl anlatabilirim? Kadın korkuyor.

Anneme önce parayı vermeden önce 1 hafta içinde derdin sıkıntın bitecek falan demiş, abi adamı bulsam ucucam kadını korkutmuş arkadaşlar. Kur'an-ı kerim vermis küçük böyle yaktirdim şimdi.

Din, kitap, cin hepsi yalan büyü falan boşa yakmışsın güzelim kitabı.

Annene olayın ne kadar boş olduğunu anlat korkacak bir şey yok.
 

Geri
Yukarı