Ailenizin vefat ettiği haberini alsanız tepkiniz ne olurdu?

Ah evet pardon oto düzeltme bazen saçmalıyor.
Arkanda bir erkeğin olmaması zor oluyor açıkçası. Dedem ve dayım çok ilgilendiklerinden çok bir şey yaşamadım. (!)

Anlatacak pek bir şey yok, zor yani o kadar diyeyim. Arkanda eğer adam gibi bir annen falan yoksa çok daha zorlaşıyor.
 
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları. Bir hikaye yazmaya başladım ve tecrübe eksikliğimden dolayı bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Sizden bir soruya cevap vermenizi istiyorum.

Bir anda ailenizin vefat ettiği haberini veren bir telefon aldınız. Tepkiniz ne olurdu? İlk cümleniz ne olurdu ve aklınızdan ilk ne geçerdi?

Cevaplayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Ağlardım diye düşünüyorum. Tek tepkim ağlamak ve onunla olan anılarımı canlandırıp daha da üzülmek gibi olurdu. Hayatımda çok yakınım olup da kaybettiğim tek kişi erken doğumdan dolayı ölen ilk kardeşim Fatih'ti. Annem bu trajedik olayı çok rahat anlatması bile garip geliyor hala.
 
Ağlardım diye düşünüyorum. Tek tepkim ağlamak ve onunla olan anılarımı canlandırıp daha da üzülmek gibi olurdu. Hayatımda çok yakınım olup da kaybettiğim tek kişi erken doğumdan dolayı ölen ilk kardeşim Fatih'Ti. Annem bu trajedik olayı çok rahat anlatması bile garip geliyor hala.

Başınız sağ olsun. Kardeşinizin vefati için çok üzüldüm. Belki de güzel bir hayat yaşayabilirdi. Size diyebileceğim tek şey vefat eden kardeşinizin adına da bu hayatı dolu dolu yaşamanız olur. Elinizden geldiğince bu hayatı dolu dolu yaşayın ve geriye dönüp baktığınızda pişmanlıklarınızla, üzüntü ve mutluluklarınızla iyi ki yaşamışım dediğiniz bir hayatınız olsun.
Ayrıca düşüncelerinizi benimle paylaştığınız için de teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum.
 
Böyle bir habere kimse hazırlıklı olamaz diye düşünüyorum. Sadece o anki tepkinizi merak ediyorum. Sizleri üzmek gibi bir amacım asla yok. O an ne hissettiğinizden ziyade başka bir soru sormak isterim. O haberi aldıktan sonra hayatınız değişir miydi? Yoksa şu anki düzeniyle devam mı ederdi?
Hiçsizlik.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı