Akkogear'dan vergi çıkar mı?

Akko'dan switch aldım birkaç ay önce bana vergi gelmedi. AliExpress olsun whatgeek olsun Akko olsun mechkeys olsun hiçbirinde ekstra vergi ödemedim son 1 yıldır.
Merhaba, Mechkeys'den mouse alıcam ama gümrüm vergisi çıkmaması için herhangi bir bilgi vermem gerek mi siteye ? Fiyatını düşük gösterin veya Yunexpress le gönderin gibisinden. Yoksa TC iletip yolluyorlar mı direkt ?
 
Merhaba, Mechkeys'den mouse alacağım ama gümrüm vergisi çıkmaması için herhangi bir bilgi vermem gerek mi siteye? Fiyatını düşük gösterin veya YunExpress'le gönderin gibisinden. Yoksa T.C. iletip yolluyorlar mı direkt?

Ben alırken ekstradan fiyatı düşük gösterin gibi şeyler söylememiştim. Fakat şu an durum nasıldır bilmiyorum vallahi.
 
Ben söyledim türkiyedeyim, vergi ödemek istemiyorum düşük gösterirseniz sevinirim diye. Ne olur ne olmaz yazın zararı olmaz bence.
Bu cümleden Gümrük vergisi çıkmadığını anlıyorum o zaman. Ve ne zaman söylemiştin ? Çünkü akkogear da 2023 aralıkta sipariş verenler de vergi çıkmıyorken, 2024 te söyleyenler de vergi çıkartmış Forum da gördüklerimde.
 
Bu cümleden gümrük vergisi çıkmadığını anlıyorum o zaman. Ve ne zaman söylemiştin? Çünkü akkogear da 2023 Aralıkta sipariş verenler de vergi çıkmıyorken, 2024'te söyleyenler de vergi çıkartmış forum da gördüklerimde.

Daha yeni geldi. 9 gün önce falan istemiştim. Vergi konusunda bir sorun yaşamadım. Akko | Designer for Mechanical Keyboards için söylüyorum bunu. Diğerlerini hakkında bir fikrim yok.
 

Geri
Yukarı