Elektronik AliExpress'te kablosuz gamepad 125 TL

Hocam o tarz oyunlarda hassasiyetin bir önemi yok. Alışkanlıktan dolayı bu gamepad iyi gelmiştir ama benim anlattığım farklı bir olay. Şöyle anlatayım, Forza'da gaz tuşuna bastığın oranda araç gaz yemiyor. Bunun yerine belli bir noktada algılıyor ve ne kadar bastığın fark etmeksizin araç tam gaz yiyor. Klavyeden tuşa basmışsın gibi düşün.

+ Ben sırf bu durumdan dolay F310 gamepadimi satmıştım.

R2 L2 analog gibi olması sizin için sanırım önemli olan, Bluetooth ile bağlayınca oluyor o hocam, tabii biz hep pes oynuyoruz kollarla :D vallahi iyi ki almışız hıyar gelse üzülmezdim ama bu gelince ayrı bi sevindim
 

1714381746479.png


Hata payi bu sekilde.
 
@TBTURK sorma hocam bende geç gördüm pişman oldum başka bildiğin gamepad var mı acaba ben baktimda pek bir şey bulamadim.

4 yıl önce GameSir G4 Pro almıştım 4 yılın sonunda bozuldu. 1 aydır falan da machenike G5 Pro kullanıyorum. Fakat G5 Pro 1600₺ civarıydı en son G4 Pro'da depomuzda yok demişlerdi. Uygun fiyatta bir şey bilmiyorum bende.
 
Analog olayini yapabilen var mı select - tusu ile b tusuna basinca degisiyor gamepad modu ama bu analog olayini yapamadim.


Soyle bir program indirdim sag sol titresim motoru var. calisiyor

Kablo ile baglayinca yesil isik yanip sonuyor ve titriyor calismiyor gamepad kablo ile nasıl baglanti saglaniyor.
 
Son düzenleme:
R2 L2 analog gibi olması sizin için sanırım önemli olan, Bluetooth ile bağlayınca oluyor o hocam, tabii biz hep pes oynuyoruz kollarla :D vallahi iyi ki almışız hıyar gelse üzülmezdim ama bu gelince ayrı bir sevindim

Aynen analog olması lazım. Bende geleceğini beklemiyordum, parayı çöpe atar gibi satın almıştım. Gelmesi ve güzel çıkması şaşırttı.

Analog olayini yapabilen var mı select - tusu ile b tusuna basinca degisiyor gamepad modu ama bu analog olayini yapamadim.


Soyle bir program indirdim sag sol titresim motoru var. Calisiyor

Bu nedir? Hassasiyetimi arttırılıyor?
 

Geri
Yukarı