[Alındı] Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF

Kardeşim sana bir sorum olacak. Ben de dün aldım monitörü ve herkese tavsiye ederim gerçekten güzel olmuş. Sorum şudur, bu monitörde FreeSync hangi FPS aralıklarında çalışıyor? Bir de sen tepki süresini ve FreeSync motorunu hangi modda çalıştırıyorsun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığım kart Nvidia olduğu için FreeSync desteğini kullanma şansım olmadı. Yanıt süresi en hızlı da duruyor.


Capture.PNG
Capture2.JPG


Bu kadar sorun yaşatacaksa bence hiç gerek yok. Onun yerine MSI Afterburner'i tavsiye ederim. FPS'nizi kendi elinizle ayarlıyorsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi dün akşam fark ettim, bazı oyunlarda refresh rate 72 Hz çıkabiliyor, Windows içindende 72 Hz yapabiliyorum. Ama monitör 60 Hz olarak geçiyor. Ve sanırım bu monitörde 48-60 FPS arasında FreeSync çalışıyor. 60 Hz ve standart motor modunda mı kullanmam gerek? Ekran kartım R9 380. (Şu an işteyim telefondan acele yazdım yazım hatası olmuş olabilir kusura bakmayın.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok yırtılma olmuyorsa standart motor kullanın diyor. Standart motorda bile yırtılmalar oluyorsa üstün motora getirin. Ama bu kısmın dezavantajıda oyunda titremeler olabilirmiş. Monitör 60 HZ olarak gösteriyor özelliklerinde. Galiba Dvi portundan bağlarsanız en kötü ihtimal olacak HZ'i belirtmişler. Şuan ben HDMI ile kullanıyorum, 67.5 olarak gösteriyor bilgi kısmında. Demekki HZ'de FPS gibi değişiklikler gösteriyor. Konuya bu monitörü kullanan ya da freesync destekli monitör kullanan biri gelsede aydınlansak. :D
 
Eğer çok yırtılma olmuyorsa standart motor kullanın diyor. Standart motorda bile yırtılmalar oluyorsa üstün motora getirin. Ama bu kısmın dezavantajıda oyunda titremeler olabilirmiş. Monitör 60 Hz olarak gösteriyor özelliklerinde. Galiba DVI portundan bağlarsanız en kötü ihtimal olacak Hz'i belirtmişler. Şuan ben HDMI ile kullanıyorum, 67.5 olarak gösteriyor bilgi kısmında. Demekki Hz'de FPS gibi değişiklikler gösteriyor. Konuya bu monitörü kullanan ya da FreeSync destekli monitör kullanan biri gelse de aydınlansak. :D
Aynen öyle biri gelse de düzgün bir şekilde detaylı anlatsa. Ben de HDMI ile bağladım DVI FreeSync desteklemiyor.

SAMSUNG 23.5" LC24F390FHMXUF GAMING FREESYNC 4 MS /72 Hz CURVED MONİTÖR şuna biR bak istersen. 4ms 72hz curved monitör diyor.

Evet monitör 72 Hz ve FreeSync üstün motor moduna getirince 48-72 FPS arasında çalışıyor. Tepki süresini yeni alan veya alacak olan arkadaşlar önce hızlıya getirin. Eğer ekranda çok titreme görüntüde sıkıntı vs. oluyorsa en hızlıya getirin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bu monitörden bende almak istiyorum ama ben oyun filan oynamam çok fazla bilgisayar ekranından film seyretmem normal web de gezinmek ve normal işlemler de kullanım nasıldır yada bunu almam bana fazlamı boşa paramı teşekkür ederim.
 
İnternette gezinti için birebir. Eğer video izlerken film moduna alırsanız renkleri çok canlı yapıyor. Ben gibi sık değiştirmeyi düşünmüyorsanız ve gözümü yormasın istiyorsanız kesinlikle bunu alın. :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı