Amazon Türkiye vermediğim bir sipariş için onay maili gönderdi

Bakarlar. Sipariş bilgilerini görüntüleye tıklayınca çıkan sayfa sizin hesabınıza ait değil mi?

12'de bitiyormuş yarın yazacağım ya da direkt ararım hocam.

Bakarlar. Sipariş bilgilerini görüntüleye tıklayınca çıkan sayfa sizin hesabınıza ait değil mi?

Evet. Zaten kayıtlı olan mail adresine geldi. Dolandırıcı sandım ama değilmiş Amazon'un kendisi.

Hocalarım sorunu çözdüm. 10 saat önce baktıgım kulaklıkmış meger. Sanırım bir hatadan dolayı ürünü satın alırken telefona bankadan parayı çekmek için gönderilen kodu girmeden sekmeyi kapatınca onay diye yolluyormuş. @jamiroquai1907 @AhmetXei @Murat C @nrywq4
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim zaten Amazon’da satın alım aşamasında 3D doğrulama yok direkt alıyorsun. Kartı kaydederken 3D doğrulatıyor o kadar. Bir kere ben de böyle eklenen vergiyi göreyim derken yanlışlıkla 3K’ya SSD almıştım.
 
Benim bildiğim zaten Amazon'da satın alım aşamasında 3D doğrulama yok direkt alıyorsun. Kartı kaydederken 3D doğrulatıyor o kadar. Bir kere ben de böyle eklenen vergiyi göreyim derken yanlışlıkla 3K'ya SSD almıştım.

Yok hocam kartım kayıtlı olmasında ragmen yine de sordu.
 
Benim bildiğim zaten Amazon'da satın alım aşamasında 3D doğrulama yok direkt alıyorsun. Kartı kaydederken 3D doğrulatıyor o kadar.

O eskidendi artık ödeme almak için doğrulatıyor. Çünkü birkaç bug vardı. Mesela; para olmayan karttan Amazon Prime'a geç diyordum geçildi yazıyordu fakat parayı çekmiyordu 2dk öyle Prime oluyordun. Sonra o Prime ile ekspress teslimat yapıp bedava teslimattan yararlandım.(hala çalışıyor mu bilmiyorum.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı