Amazon'dan alınan 5800x3D işlemcinin kenarları tıraşlanmış

Böyle bir savunma mı var ya
 

Dosya Ekleri

  • IMG_2812.png
    IMG_2812.png
    480,3 KB · Görüntüleme: 37
Ryzen’in her serisinden bir işlemci kullandım böyle bir traşlama ilk defa görüyorum. Fabrikasyon bir hataya benziyor iade edip etmemek sana kalmış.
 
Amazon benşm tek geçeceğim bir firmadır. Bunun ikinci el olmadığına adımdan daha çok eminim ama iade ürün olma olasılığı tabii ki var. Lakin şirketler iade edilen ürünleri direk çöpe mi atmalı ? Öyle olsa nasıl kalkınsın bu şirketler. Belki açıklandığı gibi ürünler satılıyordur AMD Ryzen tarafında orasını bilemem ama başkası yontmuş olsa Amazon onu iade almazdı muhtemelen. Koşulsuz şartsız iade alıyorlar diye de bu kullanıma ve satımına engel bir ürünü geri alıp başkasına da vermezler.
 
Daha önce sıfır açtığım işlemcide aynı şey vardı, sorun olmadı. İşlemci zaten kolay arıza yapmaz.
 
İnternette bu konuda sıkıntısı olan bir sürü insan buldum hatta 2-3 yıl sonra feedback verenler bile gördüm. Kesinlikle ürünün ikinci el olmasının bir göstergesi değil fabrika çıkışlı bazı ürünlerde bulunabiliyormuş, performansı veya ömrü etkileyen bir durum değil.

Ha iade etmek istiyorsanız online alışverişlerde koşulsuz şartsız 2 hafta iade hakkınız var. Ürünü beğenmediğinizi ve iade etmek istediğinizi söylediğiniz zaman iade almak zorundalar.
 

Geri
Yukarı