Amazondan alışveriş yaparken gumrukte sorun cıkar mı?

Nalcaci1337

Hectopat
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

Ben yeni bir ekran kartı almayı planlıyorum. Şuanda tam olarak karar vermedim ama almak istedigim Nvidia'nın 700 serisinden bir ekran kartı olucak.Ben Türkiye'deki fiyatlara bakınca Asus GTX760 ekran kartı Vatan bilgisayarda 660 tl iken amazonda 230$(460tl). Yani 200 tl lik fark var. Ancak, Amazon Türkiye'ye gönderim yaparken gumruklerde sorun çıkabiliyormuş. Sorun çıkmadan alışveriş yapmak mümkün müdür?
 
Ürün ücreti + Kargo ücreti + 45 lira gümrük işlem ücreti + %20 vergi. Bütün bunları hesaplayınca dışarıdan daha pahalıya geliyor. Hatta amazonda şuan i7 4930k tükiyedeki ile aynı fiyatta nerdeyse 50 lira fark var. Türkiyeden alınca garantisi olacak bunu da düşünürsek bence gerek yok, ama yine de sen bilirsin.


Mesela bu satıcı herşey dahil ödeme kabul edip 6 gün içinde kapına kadar getiriyor. Fiyat aşağıda. Ayrıca 4k monitör alan arkadaşım var 5 gün içinde sorunsuz gönderdi amazon ingiltere.

gtx760.jpg
 
Gerçekten çok teşekkür ederim.

Amerika'da vergilerinin urunu alınırken konulduğunu unutmuşum. Hem 313$ asagı yukarı 630tl oluyor, 30tl daha fazla vererek hem garanti belgesi alırım, hemde urunu hızlıca almış olurum. Tekrardan teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı