AMD am3+ soketler için extreme 9

Asrock'tan AMD için müthiş bir anakart... Extreme 9 isimli anakart "am3+" soket için yapılmış bir oyun canavarıdır. AMD 990FX yonga seti ile süslenmiş harika yapıya sahiptir. Bu anakartta 64GB gibi rakama ulaşan ram ile artık sorun yaşamayacaksınız. Crossfire destekli anakartımızda iki tane ekran kartını çalıştırabileceğiz. 2450 mhz hız desteklemektedir. 8350, 9370, 9590 ... vb am3+ soketli işlemcileri rahatlıkla çalıştırabilir. Eğer sizde de bu soketli işlemciden varsa almanızı ısrarla öneririm.
 
Yahu 64 GB RAM in bize ne katkısı olacak anlamış değilim. Gelişen teknolojiyle birlikte elbette günün birinde 64 GB RAM lazım diyebiliriz, ama şuan için bunun bize ne artısı olacak. Yaptığım masrafa değecek mi? tabi ki de hayır. SLI da aynı şekilde.
 
Faydası olmasa neden koysunlar? Adam anakart tasarlamış mühendisin kralı. :D seninki de vida arttırma muhabbeti gibi oldu.
Mesela Asus'un 8 slotlu anakartları var, Asus'dan ve mühendislerinden daha iyi biliyorum diyorsan eyvallah panpa. :D

Bunu tasarlayan kör olmadı, hala yaşıyor. :D

v2-71208.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Faydası olmasa neden koysunlar? Adam anakart tasarlamış mühendisin kralı. :D seninki de vida arttırma muhabbeti gibi oldu.
Mesela Asus'un 8 slotlu anakartları var, Asus'dan ve mühendislerinden daha iyi biliyorum diyorsan eyvallah panpa. :D

Bunu tasarlayan kör olmadı, hala yaşıyor. :D

v2-71208.jpg
Güzel kardeşim, Söyler misin? 64 GB RAM i nerede kullanacaksın. Ben bu anakart'ı kötülemiyorum, gereksiz diyorum. Topla bakalım bu anakartı dahil edeceğin bir sistem, sonra dön bak bu anakart olmazsa olmaz mı? 1 milyon dolarlık laptop var bu iyi midir? sence.
 
Bir yerlerde kullanılsın diye yapılmış. Gerekliliğine sen karar veremezsin, birilerine gerekli ki var.
Bende 32gb ram kullanıyorum. Yakında intel sisteme geçeceğim ve 64gb'a çıkartacağım, forumda aktif kullanıcı isen sende göreceksin.
Bugatti veyron'da 1000hp 400km/h yi deviriyor ama gören yok. Sen o adama diyebilirmisin ki ''ne gerek var bu arabaya?'' ''nerede kullanacaksın'' diye.
Biz ev kullanıcıları içinde geçerli, işime yaramasada kendimi tatmin edeceğim ve havasını atacağım. :D

Bak benim için gerekliymiş. :D
 
Sen elinde var olan sistemi ne için kullanıyorsun? Ayrıca Bugatti veyron da gereksizdir. :) Bunların hepsi, insan oğlunun mükemmeliyetçi oluşundan doğan hadiselerdir. İyi kelimesinin tanımını nasıl yaptığına da bağlıdır aslında. Fakat gereksiz olduğu gerçeğini göz ardı edemez.
 
Oyun oynuyorum, internetde geziniyorum, biri sorduğunda ballandıra ballandıra anlatıyorum. Başka ne için kullanılır ki? :D
Yeri gelir gerekir. Elde bulundurmak lazım, tuz şeker değil ki komşudan isteyesin. :D
 
Günümüzde en kral oyuna 4GB RAM yeterlidir. Görüyoruz ki sen fazlasıyla gereksiz RAM kullanıyorsun, daha doğrusu kullanamıyorsun :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı