AMD, Ekran Kartlarında Fiyat İndirimi Yaptı Ama…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nvidia’nın yakında pazara süreceği Maxwell serisi ekran kartı ailesine karşı hamlelerine devam eden AMD, R serisi ekran katları için oldukça güzel bir indirim kampanyası başlattı. Modele göre 50 dolara kadar varan indirimlere rağmen gelen haberler pek te hoş sayılmaz.

Firmadan gelen resmi açıklamaya göre Radeon R7 ve R9 serisi ekran katlarına 20-50 dolar arsında indirim yapıldı. Yeni listeye göre yurt dışında 599 USD’den satıln 290x 549 dolardan satışa sunulacak.

Haber buraya kadar gayet güzel ama gelen habrler göre indirimler bize pek uğramayacak gibi. VrZone’un haberine göre perakende satıcılar indirimi uygulama konusunda hevesli değiller. Özellikle R9 serisi için satıcılar indirim yapmak istemiyorlar.

Kripto madencileri yani Bitcoin/Litecoin kazıcıları yüzünden bir çok ülkede hala stok sorunlar yaşanıyor ve R9 serisine talep bu adar yüksekken de indirim reelde uygulanamıyor. Hatta Asya bölgesinde Radeon serisi resmi satş miktaını bazı ülkelerde %50 civarı aşan fiyatlara kadar çıkabiliyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu web sitesinin reklamını artık yapmasanız ne var.
Böyle reklam yaparak büyüyemezsiniz, yaptığınız haberlerin bazıları yalan, böyle büyüyemezsiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı