AMD Radeon Software doğru çalışmıyor

sal1h28

Femtopat
Katılım
22 Haziran 2023
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD Radeon Software uygulaması bazen açılıyor bazen açılmıyor ne yapsam. Bu tarz uygulamalardan anlayan biri yardım ederse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon Software uygulaması bazen açılıyor bazen açılmıyor ne yapsam. Bu tarz uygulamalardan anlayan biri yardım ederse sevinirim.
DDU ile temiz kurulum yaptınız mı ?
 
Driveri DDU ile silip tekrar kurun. Eğer cihaz başlatılırken açılmıyorsa "Görev Zamanlayıcı" ile kendiniz bir program oluşturabilirsiniz. Simge durumunda görünmüyorsa bile bazen arkada çalışıyor olabiliyor. ALT+R veya ALT+Z kısayollarını deneyin yukarıdaki her iki önerimi denediğinizde de. Eğer o şekilde de sorun yaşıyorsanız Windows sistem dosyalarının doğruluğunu SFC ve DISM komutları ile doğrulayın. Eğer bu şekilde de olmuyorsa kullanığınız Windows sürümünü dirty-flash şeklinde kurun (Kullanmakta olduğunuz Windows sürümünüzü öğrenip aynı sürümün ISO dosyasındaki setup.exe dosyası ile güncelleme gibi kurun ve kurulum sırasında "programlar ve dosyaları sakla" şeklinde kuruluma devam edin.) Eğer bunlar olmuyorsa temiz kurulum şeklinde Windows'u tekrar baştan kurun.
 
DDU ile temiz kurulum yaptınız mı?

Laptopta AMD işlemci olduğu için kendiliğinden kuruluydu.

Driveri DDU ile silip tekrar kurun. Eğer cihaz başlatılırken açılmıyorsa "görev zamanlayıcı" ile kendiniz bir program oluşturabilirsiniz. Simge durumunda görünmüyorsa bile bazen arkada çalışıyor olabiliyor. Alt+r veya alt+Z kısayollarını deneyin yukarıdaki her iki önerimi denediğinizde de. Eğer o şekilde de sorun yaşıyorsanız Windows sistem dosyalarının doğruluğunu SFC ve DISM komutları ile doğrulayın. Eğer bu şekilde de olmuyorsa kullanığınız Windows sürümünü dirty-flash şeklinde kurun (kullanmakta olduğunuz Windows sürümünüzü öğrenip aynı sürümün ISO dosyasındaki setup.exe dosyası ile güncelleme gibi kurun ve kurulum sırasında "programlar ve dosyaları sakla" şeklinde kuruluma devam edin.) Eğer bunlar olmuyorsa temiz kurulum şeklinde Windows'u tekrar baştan kurun.

Driver güncel değil baktım. Şu an driverları güncelliyorum eğer sorun devam ederse dediklerinizi deneyeceğim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı