AMD Tabanlı Sisteme Mac OS Kurmak

brltpc

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2014
Mesajlar
1.844
Makaleler
31
Çözümler
2
Yer
Artvin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı
Sistem ;
İşlemci : FX X8 8350 4.0GHz
Ana kart : Asus M5A97 R2.0 AMD
Ekran Kartı : Sapphire R9 270X DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit
Ram : (4 x 2) 8 GB Hyperx Genesis DDR3 1600MHz CL9 PC
Güç Kaynağı : Corsair CS750M Power Supply

Kurulum videolarını izledim @Recep Baltaş demişti ki sisteminizi bildirin uyumlu olup olmadığını öğrenin. Gerekli dosyaları nereden indirebiliriz ? Sistemde hem Windows 8.1 olacak hem de Mac OS olacak. Ana kartım UEFİ destekli. 2. bir SSD ya da hard disk alıp çift disk çift sistem yapmak istiyorum. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir bilgi var mı uyumlu olmadığına dair ?
 
Niresh'i veya da Vanilla USB üzerine kernel yamalayarak kurabilirsin. AMD FX serisi kernel yaması ile uyumlu oluyor.
R9 270X ekran kartında uyumlu, AMD Radeon R9 serisi direk uyumlu diye okudum bir yerde.
 
Dostum bende AMD sistem kullanıyorum, AMD'lere sorunsuzca Osx kurmak mümkündür, Osx'te en önemli sorun işlemci değildir, Ekran kartı'dır, Ekran kartınızı araştırın, Osx'te çalışıyorsa sorun yoktur. Örneğin benim Bilgisayarda, tüm donanımları tanıtabiliyorum, fakat Nvidia eski model ekran kartımı tanıtamadım. Sizin ekran kartınızın tanıyacaktır. Osx kurarken, İşlemci vesaire sorunları dert etmeyin, önce bir kurun, kurduktan sonra öğrenmek isterseniz öğreneceksiniz osx'i zaten. karşılaştığınız sorunları araştırarak Osx'i öğrenecek, sorunları çözeceksiniz.

http://www.hackintosh.zone/downloads/download/810-nireshs-yosemite-with-amd-intel/ Adresinden indirmek için oraya üye olmalısınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı