Android Telefon Önerisi

Ahwehota

Kilopat
Katılım
10 Ağustos 2016
Mesajlar
358
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Babam için maksimum 800 TL fiyat bandında bir telefon arıyorum. Telefondan beklentimiz bataryanın uzun gitmesi. Olabildiğince güçlü bataryası olan bir ürün arıyorum. Bir diğer beklentimiz ise ekran. Şuan elinde Galaxy Grand Neo Plus var ve bana yetiyor özellikleri diyor. Sadece eskidiği için artık kullanılmaz bir halde neredeyse. Aynı ekran boyutlarında daha büyük olmayan bir telefon istiyor. Ancak yazıları ya da uygulamaları da rahat görebileceği bir arayüz istiyoruz. Bu anlamda önerebileceğiniz telefonlar var mı? Ben araştırmalarım sonucunda Nokia 2 telefonu buldum. Ancak bazı yorumlar biraz korkuttu beni. Önerilerinizi bekliyorum.
 
Merhaba arkadaşlar. Babam için maksimum 800 TL fiyat bandında bir telefon arıyorum. Telefondan beklentimiz bataryanın uzun gitmesi. Olabildiğince güçlü bataryası olan bir ürün arıyorum. Bir diğer beklentimiz ise ekran. Şu an elinde Galaxy Grand Neo Plus var ve bana yetiyor özellikleri diyor. Sadece eskidiği için artık kullanılmaz bir halde neredeyse. Aynı ekran boyutlarında daha büyük olmayan bir telefon istiyor. Ancak yazıları ya da uygulamaları da rahat görebileceği bir arayüz istiyoruz. Bu anlamda önerebileceğiniz telefonlar var mı? Ben araştırmalarım sonucunda nokia 2 telefonu buldum. Ancak bazı yorumlar biraz korkuttu beni. Önerilerinizi bekliyorum.

Huawei Y6 2018 modeline bakmanı öneririm Teknosa'da 819 TL fiyatı vardı.
 
Babanın her özelliğini karşılayacak, depolaması yeter diye düşünüyorum. Sanıyorum ki, kullandığı telefon 8 GB depolama bulunduruyor. Bu telefon çok daha iyi. Bu fiyata biçilmiş kaftan. Xiaomi Redmi 7 öneririm.

 
Nokia 2 kullandım. Pili iyi ama donanımı çok kötü. Ama arayüz kasmıyor. İnstagram, youtube sorunsuz kullanılıyor. Ama oyun denemedim.
 
Arkadaşlar öyle oyun oynamayacak ya da çok fazla uygulamalarla uğraşmayacak. İnstagram, Facebook kullanmıyor. Onun için bütçeyi çok aşmak istemiyorum gerek de yok zaten. Şuan ki Samsung Galaxy Grand Neo bile fazlasıyla yetiyor sadece eskidiği için sorun çıkarıyor babama. Onun için yeni telefon almak istiyoruz. Çok fazla özellik beklemiyoruz.
Nokia 2 kullandım. Pili iyi ama donanımı çok kötü. Ama arayüz kasmıyor. İnstagram, youtube sorunsuz kullanılıyor. Ama oyun denemedim.
Hocam oyun oynamayacak. Whatsapp ve bazı küçük uygulamalar kullanıyor. Bir de evdeyken bazen youtube. Bu yönleri nasıl telefonun. Bir de pil konusunda nasıl hocam. Kaç gün gidiyor?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı