Android Telefonlarda Bir Süre Sonra Yavaşlama

Şahsi fikrim, Dünya'nın en iyi telefonları olduklarıdır. Tüm markalardan ayrı oldukları için, zarif-sade oldukları için, hızlı çalıştığı için, her şey için alınabilir.
 
Evet s3 Mini kullanıcısıyım şu günlerde reklamlar doğru oluyor :D
Film izleme sitelerinde
Telefonunuz yavaşlamış !
Diye bir kutucuk geliyor :D
Çoook fazla kasıyor internette dolanamıyorum bırakın oyun oynamayı hiç bişeyy!
Neyse telefona yakında format atmayı düşünüyorum
[Sıfırlama :D ]
 
İphone 4 üm vardı. Balkondan düşürdüm. Zaten İphone 6 almak istiyordum. Buda bahane oldu almak için. Piyasaya çıksın biraz fıyatı düşsün bekleyeyi dedim. Arkadaşımdan idareten ödünç eski s3 ü vardı. 1 aydır kullanıyorum. Böyle rezalet, salakça bir telefon yok. Ha derseniz ben hep yenisi çıkınca direk onu alırım 1-1,5 senede telefon değiştiririm derseniz alınabilir. İphone 4 te yazılıma asılmadığınız sürece hiçbir kasma yok. :)
 
S3 Mini için bir ROM önerir misin?:D

Önereyim, bilindik ve en sorunsuzu CyanogenMod. Telefonu aldığım günden beri CyanogenMod kullanıyorum. Ama değişik birşey yaşamak istersen SlimKat. Kurunca anlarsın nasıl değişik olduğunu... :D :D DPİ'ı sorunlu bir ROM ama değişik bir havası var, herşeyi daha rahat görebiliyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı