Android Uygulama(Kilit) Tavsiyesi

M

Mehmet Unsal

Ziyaretçi
Arkadaşlar , telefonuma uygulama kilitleyici yüklemek istiyorum tavsiyeniz nelerdir? Aklımda CM Security var, CM'de hoşuma giden yanı yanlış şifre girenin resmini çekiyor. AppLock vb. hangisini önerirsiniz, güvenilir ve stabil olsun. Bu arada telefon için işime yarayacak araç gereç, program tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Ücretsiz versiyonunu tercih edebilirsiniz. Size önerim böyle bir şey arıyorsanız ücretsiz yerine ücretli uygulamalara yönlenmeniz. Çünkü sizi bu konuda en iyi koruyacak şey ücretli satılan versiyonlardır.
 
Ben ücretsiz uygulamaları sıcak karşılamıyorum. Birçoğunda reklam dışında bir şey bulunmuyor. Sizi yarı yolda bırakma ihtimali var. 1-2 hafta kullanın, beğenirseniz devam edersiniz. Ücretsiz uygulamaların yarısında reklam dışında hiçbir şey yok, dediğim gibi.
 
Clean Master oldukça gereksiz bir program. Faydadan çok zarar sağladığı bir gerçek. Cheetah Mobile'a genel olarak bakacak olursak da başarılı bulmuyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı