Apple Store Üyelik Alımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ufuk Güvenç

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2013
Mesajlar
123
Arkadaşlar tüm bilgilerimi eksiksiz hallettim; fakat bir tek whatsapp'ı indirebildim. Facebook messenger'i kurmaya kalktığımda ödeme işlemleri yapmak için kart numarası vs. istedi onları da önce kendi kartımı kabul etmeyince babamın bir kartını denedim yine kabul etmedi ve app store'dan bir şey indiremiyorum. Lütfen yardım eder misiniz ? Hatalı bir şey de yapmış olabilirim. Teşekkürler.
 
Kartsız üyelik açsaydınız.
 
Hesabında Apple'dan kaynaklı bir 'bug' oluşmuş. Banada olmuştu, iki hesap kullanmak zorunda kalmıştım. Bir hesabınla ücretsiz uygulamaları indir, bir hesabında ücretli uygulamaları satın al. İki hesabı birbirine karıştırmamaya çalış, ücretsiz uygulamaları indirdiğin hesaba kredi kart bilgilerini girme, onda da aynı 'bug' oluşabilir, onu da kaybedebilirsin :)
 
Kart bilgilerinizi doğru girdiğinize emin misiniz. Kredi kartı olmalı. Eray da bu sorunu yaşamış ve sorunu Apple'ı arayarak çözmüştü.
 
3 tane kart denedim Recep Abi. iTunes gerekiyor mu ücretli üyelik için yani satın almak gerekiyor mu Teknosa'dan falan.
 
Hayır tabii ki de. Eğer hiç kredi kartı bilgini girmemişsen oyun satın alırken senden kart bilgini girmek isteyecektir, kart bilgini girip işlemini rahatça yapabilmen gerekiyor. Ancak dediğim gibi bazı durumlarda 'bug' oluşabiliyor ve hesaptaki kart bilgisi durumu değiştirilemiyor. Başıma gelmişti. 'Bug'lı hesabı kapatamıyorsun, çünkü hesap kapatma diye bir olay yok diye biliyorum. Ancak Recep Baltaş'ın dediği gibi Apple'ı arayarak çözüme kavuşabilirsin diye düşünüyorum.
 
2.hesap açmayı denedim onda da aynısı oldu.yarın öğlen Apple müşteri hizmetini ararım. Çok teşekkür ederim ikinize de.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı