Araç için kablosuz Android Auto sağlayacak cihaz önerisi

MerakliMahmut

Kilopat
Katılım
17 Ekim 2016
Mesajlar
549
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

2015 Mercedes-Benz B180 cdı AMG kasa dizel araca sahibim. Birden çok araştırmam sonucu aracımın orijinalinden ne CarPlay ne de Android Auto sağlayamıyorum.

Teknobiyotik vesilesiyle(tanıtan abiye buradan selam) birden çok ürüne tanık oldum. Ayrıca yine amazondan vs. birden fazla ürün bulabiliyorum. Haliyle çoğunun işlemcisi, RAM'i, soğutması, ekran tazeleme hızı, panel kalitesi derken iş çorba oluyor.

Bu tarz ekranlardan satın almış olup kullanan varsa veya bilgisi olup tavsiye vermek isteyen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim. Örnek dört link bırakacağım.

Dark 7"
Dark 10"
Ottocast 10"
IEEDFJKK 10"
 
Aracın kendi kontrollerine ve mikrofununa bağlanmıyor sanırım bunlar. Eğer öyle ise özellikle aracı kullanırken dokunmatik ekrandan kontrolü çok zor olacaktır.

Interface aracılığı ile orijinal ekrana CarPlay takan elektronikçiler oluyor, onları araştırın bence. Bir tuşa basılı tutunca CarPlay arayüzüne geçiyor vb. şekilde çalışıyor.
 
Aslında kontrolcü olmadan da işimi görebilirim. Eşimle yola çıktığım için genelde, gerektiğinde o da halledebilir gibi. Tek sorun orjinal ekranın yeri öyle kötü ki onun arkasına yerleştirmek de kontrol açısından sorun çıkarıyor gibi. Hepsini geçtim ürün kalitesi iyi olsa yine yeterli benim için.

Cevap için de teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı