ASUS G550JK Isınma Sorunu

bafili26

Hectopat
Katılım
21 Haziran 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben iki yıldır G550JK kullanıcısıyım. Cihazı aldığım günden beri çok fazla ısınıyor. GPU Tweak adlı programı kullanmaya başladım ve bilgisayar oynarken sürekli ses getiriyor başım ağrısa da. Bir şey yapamadım. Mesela oyun oynarken Skype kullanma imkanı yok. Öyle bir gürültü var ki sesim anlaşılmıyor. Gaming laptoplar böyle oluyor diye göz yumdum sonra bunun Monster laptopu arkadaşım aldı. Hayretlerle bakıyorum ikimizde 3500 TL verdik laptopa. Ne bir ısınma ne de bir ses sorunu var. Sistem özellikleri daha iyi, ekranı daha büyük ve ekran kartı daha iyi. Ayrıca SSD'si ve parmak izi okuyucusu da var. Eğer şimdi sizde de bu ses oluyorsa garantiye gitmeyeceğim sanırım. Fanları açtığımda çok ses oluyor ve ısınıyor. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarını çok fazla zorladığın zaman bunların olması normal ancak genede bu kadar rahatsız etmemesi gerekiyor.
Yapacağın en güzel şey aşırı ısınma ve fan problemiyle servise vermek, servise vermekten korkmayın imkanlarından faydalanın. En kötü komple bir temizliği yapılır neyi var neyi yok bakılır, eğer açıp bir yerini bozmadıysanız sizden ücret talep edemezler.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı