ASUS ROG STRIX Scope RX red switch alınır mı?

belirsizz

Femtopat
Katılım
4 Mayıs 2024
Mesajlar
238
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS ROG STRIX Scope RX alınır mı? İncelemeler dolayısıyla güzel görünüyor ama biraz eski bir klavye olduğu için kararsız kaldım. Ne yapmalıyım?
 
Çok az bir farkla kampanyada scope II RX red veya RX Snow satın alabilirsin. Scope 1'in şu an satış fiyatı olması gerekenden yüksek.
 
Bende sahibim klavyeye, SteelSeries Apex 5 ve Logitech G513 Carbon kullandım daha önce. Malzeme kalitesi iki cihazdanda bayağı yüksek. Optik anahtarlara sahip olmasından dolayı bir süre alışmak gerekiyor, anahtarlar çok yukarıda aktif oluyor. Kulllanırken dokunmatik klavye kullanıyormuşsun gibi oluyor neredeyse. Bir de anahtarlar her ne kadar güzel bir basım hissine sahip olsa da klasik mekanik anahtarların verdiği geri bildirim ve o tok ses yok. Mavi anahtar seven biri asla bu klavyeyi sevmeyecektir, bunu dikkate alarak tercih yapabilirsiniz.
 
Bende sahibim klavyeye, SteelSeries Apex 5 ve Logitech G513 Carbon kullandım daha önce. Malzeme kalitesi iki cihazdanda bayağı yüksek. Optik anahtarlara sahip olmasından dolayı bir süre alışmak gerekiyor, anahtarlar çok yukarıda aktif oluyor. Kulllanırken dokunmatik klavye kullanıyormuşsun gibi oluyor neredeyse. Bir de anahtarlar her ne kadar güzel bir basım hissine sahip olsa da klasik mekanik anahtarların verdiği geri bildirim ve o tok ses yok. Mavi anahtar seven biri asla bu klavyeyi sevmeyecektir, bunu dikkate alarak tercih yap.

Çok az bir farkla kampanyada scope II RX red veya RX snow satın alabilirsin. Scope 1'in şu an satış fiyatı olması gerekenden yüksek.

Scope II RX Red'in fiyatı RX snowdan 500 TL daha ucuz RX snow için 500 TL fazladan verilir mi?
 
Scope II RX Red'in fiyatı RX snowdan 500 TL daha ucuz RX snow için 500 TL fazladan verilir mi?

Ben scope 1'i ortalama 1 sene veya daha fazla kullandım. Sonrasında bu üç klavyeyi deneyimledim;

Scope II 96 RX Snow
Scope II RX Red
Scope II RX Snow

Scope II 96 his olarak açık ara hepsinden daha iyi ama o sıkışık tuş dizilimi hoşuma gitmedi. Knight, Rise online gibi oyunlarda F tuşlarının yerleri falan kötü geldi. Scope II RX red ve RX snow arasında snowun hissiyayı bir tık daha iyi geldiği için onunla devam ettim fakat ikisi arasında fiyat farkına değer bir şey olduğunu düşünmüyorum.

FPS lerde ATK 68 diğer işlerimde Scope II Snow kullanıyorum.

Son olarak Snow olsun dersen incehesap gaming gecesinde sık sık 3.000 TL - 3.200 TL civarına düşüyor.

302.jpg
 
Emeğin için teşekkürler, ben genellikle Valorant oynayacağım bu yüzden RX 2 işimi görür sanırım.
 

Geri
Yukarı