ASUS TUF Dash F15 CS2 her ayarda aynı FPS'i veriyor

Sparkley

Decapat
Katılım
12 Nisan 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bende de aynı sorun var. Bilgisayarım ASUS TUF Dash F15 islemci i5-11300H 3.10GHz, ekran kartı RTX 3060. CS2'de yuksek ayarlarda da dusuk ayarlarda da ekran yenilemem 144Hz olmasına ragmen 120-140 arası degisken FPS de oynuyorum. Topluluk sunucularına girdigimde ise 350-400 arası oluyor fakat onemli olan rekabetci maçlarda FPS'i nasıl düzelteceğim? Herhangi bir kısıtlama yok kontrol ettim neredeyse her şeyi. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'yi stabilleştirmek istiyorsanız, V-SYNC açabilirsiniz.
Bilgisayarınızın Hz'si 144 ise, 144 FPS alacaksınız.
 
normalde almam gerekenden cok daha az alıyorum sikayetci oldugum kısım bu 120 fps yerine normalde olması gereken 250 300 civarı icin bi oneriniz var mı
Dereceleriniz ne durumda? Ram'i belirtin ayriyeten ekran kartı sürücünüz falan güncel mi?
Birde diğer oyunlarda durum nedir?
 
çözümü nedir
Kısmen çözümü "Throttle Stop" kullanmak diyebilirim. Ekran kartınıza da UV yapın ve sıcaklıkları düşürün, böylece genel sıcaklıkta düşeceği için cihazın Boost frekanslara çıkması daha kolay olacaktır. Bu şekilde daha verimli kullanırsınız. AMD kullanıyorum o yüzden Throttle Stop uygulaması hakkında yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilim. @erengore hocam eğer müsaitse yardımcı olabilir.
 
Aldığınız değerler bana normal gibi geldi. 5600x gibi masaüstü işlemciler bile 250 FPS altına düşebiliyorken o işlemcinin 140 FPS'lerde gezinmesi normal. Ayrıca işlemciniz darboğaz yaptığı için yüksek ve düşük ayarlarda aynı FPS değerlerini alıyorsunuz.
 

Geri
Yukarı