Asus Vs Msi

wW3

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu 3. ve son konum olucak inşallah laptop alımı hakkında :)

ASUS ROG G550JK-DS71 15.6-Inch Laptop, Nvidia GTX 850M Graphics by Asus at Amazon.com

http://www.amazon.com/gp/product/B00IMTQ44W/ref=gno_cart_title_0?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

bu 2 laptop dan birtanesini alıcam çoğu yerde msi ın daha iyi performans verdiği söyleniyo ama diğer yandan da asus kalitesinin bu fiyata çok uygun olduğunu düşünüyorum + asus işlemci açısından daha iyi ve fan konusunda daha iddaalılar. fikri olan arkadaşlar son bir kez daha yardımcı olursa sevinirim vakit ayırdığınız ve yardımlar için şimdiden teşekkürler.
 
MSI'daki ekran kartı modelii yazmıyor orada sanırım. Ama 5400RPM disk pek iyi bir seçim değil. Tercihimi Asus'tan yana kullanacağım.
 
Eğer bütçeyi biraz aşarım diyorsan MSI GE70 Apache Pro-012 17.3-Inch Laptop bu ürünü almanı öneririm kesinlikle harika bir ürün.
 
Merhabalar. Önceki konunuzda da seçenekleri değerlendirmiştik. Bu iki seçenek arasından Asus daha iyi geldi bana da. İleride bir de SSD takarsanız süper olur.
 
Merhabalar. Önceki konunuzda da seçenekleri değerlendirmiştik. Bu iki seçenek arasından Asus daha iyi geldi bana da. İleride bir de SSD takarsanız süper olur.

evet yardımınız çok dokundu teşekkürler. ben de şu anda asus u düşünüyorum fakat bi arkadaşım dizayn ve sdram yüzünden msi yı tercih etmemi söyledi. Sdram in olayı nedir? tam olarak bilmiyorum da yardımcı olursanız sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı