Asus X550LB-XO024H UEFI ile Mavericks Kurulumu

nkaanvrl

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2014
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
16 GB Toshiba flash belleğime NFTS biçiminde u raw imajını yazdım:

Kod:
http://thepiratebay.se/torrent/9086005/OS_X_Mavericks_10.9_bootable_USB_for_Intel_PCs_(13A603)

Nvdia kextlerini usb den sildim. Boot seçeneğinden UEFI:USB seçeneğini seçtiğimde clover bootloader arayüzünde options'dan IntelInject seçeneğini kaldırdım. Ama başlattığımda kendi kendine res atarak windows açmaya devam ediyor. Nedeni ne olabilir?

Pc özellikleri:
  • i5(4200u),
  • 6gbram,
  • nvdia740m,
  • intelhd4400

Bazı arkadaşlarımız bu linke hatalı dediğinden dolayı indirmedim sizce yandex diskten mi indirme yapmalıyım?

Kod:
https://yadi.sk/d/GHdRRTu9VnFz3

İyi Forumlar...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Chamelon Bootlooder sürekli res atıyo kendi kendine. Alttakini indirdim cloverda sabitdiske kurulumda (2.aşama) **** [IOBluetoothHCIController][SearchForTransportEventTimeOutHandler] -- Missing Bluetooth Controller Transport! Hatası alıyorum

-x ,-f ,GraphicsEnabler=Yes,No komutlarının hepsinde denedim. Bütün AppleIntelHD, nvidia, Amd kextlerini sildim. InjectIntel , InjectEdid seçeneklerini açtım kapadım hiç bir şekilde olmuyor ne yapmak lazım ?

PC:ASUS X550LB XO24H

-x -s -f komutlarıyla mac bi şekilde kuruldu. Başta güvenli mod görünüyordu restart atınca düzeldi sandım ama disk1s1 mount ediliyor clover dosyasını alıyorum ama mount efi disk0s1 için çalışmıyor. Sanırım güvenli mod bunun nedeni. Nekadarda güvenli mod yazmasada öneriniz var mı herşeyi sil baştan yapıcam.

Aramadığım yabancı site denemediğim yöntem kalmadı yardım edebilecek yok sanırım sırf bunun için yeni pc almıştım yinede teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Recep abi yandex diskten indirdiğim 10.9.4 sürümü yine sonuç alamadım.
10.9.5 denemek mantıklı mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI bir standardı yok üreticiye göre farklılık olabiliyor. Ancak takıldığınız nokta ekran kartı gibi duruyor. dart=0 ekleyip deneme yapmınız mıydı ?DSDT ve SSDT tablolarının aktif etmeyi deneyebilirsiniz. Clover ayarlarında var. Chamelon'da DropSSDT=Yes DSDT=Yes
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı