ASUS Zenbook-14 vs Huawei-Matebook-14

2wst

Femtopat
Katılım
24 Eylül 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yazılım mühendisliği okuyacağım. Bu iki bilgisayar boyutlarıyla çok hoşuma gitti. Oyun oynanmayacak. Eve sistem dizeceğim ayrıca. Birisi DDR4 16GB, birisi DDR5 8GB. Okulda ve dışarda kullanmak için hangisini almalıyım? (Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka modeller varsa linklerseniz sevinirim.)



 
Arkadaşlar yazılım mühendisliği okuyacağım. Bu iki bilgisayar boyutlarıyla çok hoşuma gitti. Oyun oynanmayacak. Eve sistem dizeceğim ayrıca. Birisi DDR4 16 GB, birisi DDR5 8 GB. Okulda ve dışarıda kullanmak için hangisini almalıyım? (Bu bütçelerde önerebileceğiniz başka modeller varsa linklerseniz sevinirim.)



Hocam hangisini aldınız acaba?
 
Hocam hangisini aldınız acaba?

Biraz daha üstüne ekleyip ekran kartlı i7 bir model almak daha mantıklı geldi hocam.
 

Biraz daha üstüne ekleyip ekran kartlı i7 bir model almak daha mantıklı geldi hocam.
ben i5 13.nesil asus zenbook 14 oled aldım gayet memnunum. Eğer daha almadıysan huweiden uzak dur zenbook varken uzun süre giden bir şarjı var şarja takıyorum 100 olunca çıkartıyorum akşama kadar gidiyor şarjı ara ara oyun oynarım da diyorsan gayet ideal ısınma problemi yaşamadım hızlı ses kalitesi müthiş zaten ekrana bir şey diyemiyorum. Tek sıkıntısı usb portunun bir tane oluşu onda da dönüştürücü alarak o sorunu giderebilirsin sormak istedikleriniz varsa ekstra sorabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı