Asus Zenfone 2 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

1000 TL civarı olmasını bende bekliyordum zenfone 5 ve 6 gibi f/p ürünü olarak düşünmüştüm. Doların son zamanda fazla değer kazanması etkili oldu telefonumu değiştiririm diye düşünüyordum ama fiyat çok yüksek.
 
900₺ civarında olsaydı ülkemizde daha çok satardı diye düşünüyorum. Tabi vergileri çıkartsak bu civara çok rahat düşer. Belki 2-3 ay sonra fiyatları 1000-1100₺ civarına gelebilir.
 
Ama yinede çok performanslı gözüküyor. Bu sefer çok ortalama bir telefon yapmışlar. Gerek pil gerek de boyut açısından.
 
Ama yinede çok performanslı gözüküyor. Bu sefer çok ortalama bir telefon yapmışlar. Gerek pil gerek de boyut açısından.

Size katılıyorum. Özellikleri fiyatına göre müthiş. Ama Türkiye'de bir gerçek var. Telefonun "adı" yok. Bazı kişiler bunu almak yerine, sadece isminden dolayı Samsung Galaxy S4 alacaktır. Bu yüzden telefonun 1000 TL'nin altında olması, Asus'un satışlarında artış yaşamasına neden olur.
 
Size katılıyorum. Özellikleri fiyatına göre müthiş. Ama Türkiye'de bir gerçek var. Telefonun "adı" yok. Bazı kişiler bunu almak yerine, sadece isminden dolayı Samsung Galaxy S4 alacaktır. Bu yüzde telefonun 1000 TL'nin altında olması, Asus'un satışlarında artış yaşamasına neden olur.
Sanırsam S4 de çıktığında bu fiyatlardaydı. Ama performans a göre fiyatı karşılaştırırsak Zenfone 2 mükemmel. Ama fiyatının max. 1200 TL olması lazım dı. Dediğiniz gibi satış az olur.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı