Aygıt yöneticisindeki bilinmeyen aygıtların sürücüsü nasıl bulunur?

Ekran Alıntısı.JPG

hocam tekrardan denedim yine aynı
 
Hocam bilmiyorum vallaha diğer sürücülerin kimliklerini aratınca da mı bir şey çıkmıyor, çıkmıyor ise hocam biraz daha araştırabilirsiniz.

Ama bence sizin için bir sorun çıkmıyorsa bilgisayarı kullanırken her şey düzgün çalışıyor ise vaktinizi harcamayın derim benim bilgisayarımdada var bu tür aygıtlar ve bana hiç engel olmadılar doğrusu.
 
Oradaki tüm ünlemli aygıtların donanım kimliğini gönder, yardımcı olayım.

Ben aradım hocam ilk attığını hem tamamını hem de belirli yerlerini silerek fakat pek fazla bir şeyye ulaşamadım, başka bir konuda atılan her kimliği bulup konuyu çözmüştüm ama bu bayağı zorladı.
 
Ben aradım hocam ilk attığını hem tamamını hem de belirli yerlerini silerek fakat pek fazla bir şeyye ulaşamadım, başka bir konuda atılan her kimliği bulup konuyu çözmüştüm ama bu bayağı zorladı.
İlk atılan kimlik için Intel SST sürücüsü kurulması gerekiyor. Zaten attığın konuda da mesajım var bununla ilgili. Kişi tüm aygıtların kimliklerini gönderirse hallederim ben.
 
Hocam tamamdır sorunu çözdüm hp nin sitesinden kurulumları gerçekleştirdim benim sistemim normalde win10 ve driverleri win10 64bit diye aratıyodum hiçbişey çıkmıyordu fakat win11 sürümlerini indirdim ünlemler ortadan kalktı üstüne hp supporta yazdım onlarda zaten siteyi güncellemediklerini indirmemde herhangi bir problem olmadığını belirtti herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim fakat bir problemim daha var oyunlarda ani fps düşüşü yaşıyorum sebebi driverleri yüklersem belki düzelir diye düşünmüştüm maalesef düzelmedi

Oyunlardaki fps düşüşlerini bir türlü anlayamadım rdr2 de denemiştim başta gayet akıcı 100 120fps alırken birden 5-10 fpslere düşüyor 5-10dk boyunca bu şekilde olup tekrar 100 e çıkıyor hani belki oyunla alakalıdır diyip bi ihtimal csgo indirip denedim ondada vaziyet aynı şekilde onunda çözümünü bilen eden varsa çok sevinirim teşekkürler tekrardan
 

Yeni konular

Geri
Yukarı