Baldur's Gate 3 alınır mı?

AsakiriMansur

Picopat
Katılım
10 Ağustos 2023
Mesajlar
217
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bg3 almayı çok istiyorum. O kadar çok övüldü ki heyecanım kabardı. Ancak ben daha önce bu türde bir oyun oynamadım. 2 saatte anlaşılacak bir oyun da değil galiba. 2 saati geçer de sarmazsa elimde patlar. Ne yapayım, fikirleriniz ne?
 
Ben o tarzın oyuncusu değildim. Deneyeyim dedim oyun RPG unsurunu çok güzel yedirmiş serbestlik keşfetme gibi şeyler tatmin edici ancak oyun yapısı bana uygun olmadığı için savaş ve mekanikler sıkıcı geldi bana çok oynayamadım. Deneyebilirsin 1 saat içinde zaten anlaşılır oynayabileceğin.
 
2 saatte denemek için otomatik bir karakter seçip hemen sıra tabanlı dövüş mekaniğine bakabilirsiniz. Başladığı yer biraz dar ve sıkıcı gelebilir oraya aldırmadan hızlıca ilerletin bir noktada az da olsa kalabalık bir kombata giriyor orayı iyice deneyip çıkın. Geri kalanı için gameplay video izleyin ve kararı verin.

Gameplayi, oynadığınız yerin aksine açık dünyasına hikayesine seçeneklere yoldaşlara dövüşün daha kapsamlı ve geliştirilmiş hali olduğunun farkına vararak izleyin.
 
RPG türünü seven birisi olmama rağmen oyunun tur odaklı olmasından dolayı beni de sarmadı. Çok heyecanlanarak almıştım, 112dk oynadım ve iade verdim inşallah olur, yok yani sarmıyor. Benim gibi düşünüyorsan biraz sıkıntı yaşayabilirsin.
 
300 saatim var hala oynuyorum, 2 saatte aksiyon kısmını görürsünüz zaten rpg sevipte oyuna girenlerin sevmediği kısım orası. Tur bazlı aksiyonu severseniz diğer kısımlar çok iyi zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı